Hou jij van logistiek en wil je werken met hoogwerkers?

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Oud Gastel
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Als YARD medewerker hoogwerkers verzorg je in een nette, veilige omgeving de logistieke processen van en naar de werkplaats. Je bevoorraad monteurs, controleert en bestuurd hoogwerkers en doet de laatste check voor ze verzonden worden.

Over de functie

In de functie Yard medewerker, ook wel low PDI genoemd, ben je samen met je technische collega's van de Pre Delivery Inspection verantwoordelijk voor het testen, in elkaar zetten en gebruiksklaar maken van diverse soorten hoogwerkers (groot tot klein). Je verzorgt dagelijks het logistieke proces van de verschillende machines, haalt zeecontainers met nieuwe machines leeg, zorgt ervoor dat monteurs voldoende machines en onderdelen hebben om aan de slag te blijven, controleert zelf de kleinere type machines als knippers, goederenliften en 1persoonsliften en zorgt ervoor dat deze volledig, werkend, netjes en schoon naar de eindgebruiker gestuurd kunnen worden.

Wat wij bieden

Je krijgt voor deze functie betaald conform de eigen cao van de werkgever. Je kan fulltime aan de slag in dagdienst. Afhankelijk van de functie en je ervaring wordt de salarisschaal bepaalt, waarbij het maandsalaris zal liggen tussen € 1.700 en € 2.300,- bruto per maand. Daarnaast worden je reiskosten vergoedt, wordt overwerk prima beloond en je kan gedurende je werkzaamheden de nodige certificaten behalen op kosten van de werkgever. Hierbij mag je denken aan certificaten voor; hoogwerker, heftruck, landing zekeren, elektrisch schakelen, vca en alle andere trainingen die nodig zijn.

Wat wij vragen

• Je bent op korte termijn beschikbaar, bij voorkeur per direct.
• Je bent woonachtig in de omgeving van Roosendaal, op maximaal 35 KM.
• Je werkt graag fulltime en in dagdienst.
• Je bent leergierig, flexibel in procesveranderingen, houdt van structuur en denkt graag mee in verbetermogelijkheden.
• Je hebt enige logistieke ervaring en bij voorkeur gevoel voor technische werkzaamheden en rijdend materieel.
• Je steekt graag je handen uit de mouwen, bent een teamspeler en wil graag nog wat leren op gebied van logistiek en techniek.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een prachtig internationaal bedrijf (+10.000 medewerker) op een afdeling van ongeveer 30 man. De vestiging in Roosendaal heeft een goed ingerichte, nette werkplaats waar dagelijks 20 monteurs nieuwe hoogwerkers verzendklaar maken om naar de klant verscheept te worden. De werkomgeving is veilig, de CAO is goed en de sfeer is uitstekend.

Solliciteren

Interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct; brianhauwert@werktalent.com of 06-30020699.

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent