Allround monteur TD, 3 ploegen, HOOG SALARIS

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 4000,- per maand
Direct naar:
Voor een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zoeken wij per direct een aantal allround monteurs. Ze hebben 2 locaties: eentje is hagelnieuw en de andere wat verouderd. Een leuke mix dus van nieuw en oud.

Over de functie

Als monteur technische dienst onderhoud, plaats, repareer en reviseer je machines. Je bent zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch actief en wordt ingezet op 2 locaties (bij elkaar in de buurt). Er staan behoorlijk wat leuke nieuwe projecten op de planning dus uitdaging genoeg. Meedenken over verbeteringen wordt gewaardeerd!

Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime functie met een vast contract. Verder krijg je een hoog salaris, interessante ploegentoeslag en een mooi bedrijf wat lekker aan het groeien en ontwikkelen is!

Wat wij vragen

Je beschikt over een technische opleiding en hebt kennis van zowel elektrotechniek als werktuigbouwkunde. Besturingstechniek is een pré. Verder is het van belang dat je woonachtig bent in de omgeving van Eindhoven.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in de voeding. Dat betekent een schone omgeving waar het prettig werken is! Ze hebben 2 locaties: eentje is hagelnieuw en de andere wat verouderd. Qua techniek een leuke mix dus van nieuw en oud. Enerzijds veel leuke nieuwbouwprojecten en automatisering, anderzijds lekker ouderwets sleutelen. Ze zijn gevestigd nabij Eindhoven en zoeken meerdere allround monteurs. Er wordt gewerkt in 3 ploegen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent