Manusje van alles: Metaalbewerker!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 2400,- per maand
Direct naar:
Gave kans als je houdt van een klein bedrijf en rechtstreeks samen wilt werken met de eigenaar. Binnen het bedrijf werkt een handjevol mensen en de eigenaar is bewust op zoek naar een metaal-liefhebber die op termijn zijn rechterhand gaat zijn.

Over de functie

In deze leuke brede functie ga jij (uiteindelijk) de werkplaats beheren. Dit betekent dat jij (onder andere) gaat kanten, zagen, boren, lassen en verschillende machines bedienen (o.a. een lasersnijder). Uiteraard hoef je dit niet allemaal in 1 keer te kunnen, er is prima begeleiding aanwezig. De eigenaar zoekt dus een toekomstige rechterhand. Een leuke kans dus om veel te leren en straks verantwoordelijk te zijn voor de hele werkplaats en het bedrijf (wanneer de eigenaar even weg is) draaiende te houden!
 
 

Wat wij bieden

Je hebt uitzicht op een fulltime vast contract en je startsalaris bedraagt maximaal € 2.400,- bruto per maand. De werkdagen zijn van 8.00u tot 17.00u en op vrijdag heb je altijd lekker om 14.45u weekend!
 

Wat wij vragen

Eigenlijk zijn er maar weinig eisen. Belangrijk is dat je passie hebt voor metaal. Je hebt al een basis binnen de metaalbewerking, als lasser, (cnc) verspaner of vergelijkbaar. Dat kan zijn op basis van wat ervaring, hobby of opleiding. Uiteraard is het wél fijn als je een beetje uit de buurt komt (regio Waalwijk, Breda, Oosterhout).
 

Over het bedrijf

Het bedrijf is nog redelijk jong en een tikkie dorps, dat maakt het juist zo leuk! Ze hebben erg leuke aanvragen en maken veel nieuwe producten. De producten die ze maken zijn erg divers, van bed frame tot brievenbus en van maatwerk tot kleine series! De werkplaats is zeker geen gespreid bedje maar binnen een steriele werkplaats wordt immers geen geld verdiend!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent