Van blok aluminium tot miljoenenproduct: Frezer gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Een saai stuk aluminium omtoveren tot bouwstenen van een miljoenenproduct, lijkt dat jou wat?!

Over de functie

Beeld je maar eens in: een moderne machine van 4 meter breed en 10 meter lang. Deze tovert een aluminium plaat in een paar uur om in schitterende producten, (bijna) allemaal one-of-a-kind! Jij zorgt voor de aanvoer van het materiaal, het instellen van de machine, het bedienen, de controle, het bijstellen, onderhouden en natuurlijk het genieten van het eindresultaat! Terwijl de machine draait help je collega's, zorg je dat nieuw materiaal besteld wordt, controleer je het magazijn en zorg je voor de logistieke afhandeling van je gemaakte producten. Eventueel kijk je naar verbeteringen en overleg je zaken met de werkvoorbereiding. Innovatie staat hoog op de agenda. Om je heen is het schoon, opgeruimd, nieuw en staan machines waarvan er maar 1 ter wereld is. De functie is in dagdienst en bij drukte soms in 2 ploegen (tijdelijk).

Wat wij bieden

Je hebt uitzicht op een vaste baan, kunt werkelijk in alle richtingen doorgroeien en werkt binnen een hecht team met korte lijntjes en geen strakke functieprofielen. Er is structureel veel werk dus je kunt (als je wilt) extra bijverdienen door in de avonden of in het weekend te werken. Het salaris bedraagt maximaal € 2.700,- bruto per maand.

Wat wij vragen

Een goed stel hersenen en een technische basis is belangrijk. Er worden unieke producten gemaakt die onderdeel uitmaken van een miljoenenproduct. Innovatie staat voorop, het totale team is steeds op zoek naar nieuwe manieren om te produceren, nieuwe productiemiddelen en werkwijzen! Alles binnen onze klant is enig in zijn soort dus specifieke ervaring is niet relevant. Je woont een beetje in de omgeving van Breda, Tilburg, Waalwijk of Gorinchem.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het vervaardigen van aluminium producten. Deze zijn allemaal klant specifiek en series komen daardoor nauwelijks voor. De productiehal is nieuw, opgeruimd, schoon en het is er aangenaam en stil werken (er wordt bijvoorbeeld niet gelast, gestanst en nauwelijks geslepen). De sfeer is gemoedelijk en men vormt een hecht team. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent