meewerkend voorman bij internationaal staalbedrijf regio Drechtsteden!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Onze relatie is een bekende internationale speler in de staalwereld en een zeer goede en sociale werkgever. Zij zoeken een meewerkend voorman die bij gebleken geschiktheid in dienst van het bedrijf komt!

Over de functie

 
Als fulltime meewerkend voorman ben je het eerste aanspreekpunt voor het team. Omdat veiligheid een belangrijk aandachtspunt is vinden we het belangrijk dat je inzicht hebt in wat ‘veilig werken’ is en je bent je iedere dag bewust van de gevaren die onze werkomgeving met zich meebrengt. Je bent in staat medewerkers hierop aan te spreken en geeft het goede voorbeeld in het magazijn, maar ook daar buiten.
 
Je verdeelt op efficiënte wijze het werk voor je eigen ploeg in de logistiek en je werkt zelf mee in het proces waar je met je ploeg verantwoordelijk voor bent. Je bent je bewust van het feit dat er nog een andere ploeg in hetzelfde proces werkt, waarbij het uitgangspunt is dat je elkaar als ploegen probeert te helpen. Je signaleert knelpunten en bespreekt die met de teamleiding, om te komen tot goede oplossingen, voordat het een probleem vormt. Je voelt je verantwoordelijk voor de voortgang van diverse projecten en procedures en denkt hierin mee.

Wat wij bieden

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken en heb je zin in een leuke uitdaging, dan hebben wij een interessante baan in een dynamische, internationale werkomgeving beschikbaar, waar ondernemend werken centraal staat. Het bedrijf kent een open bedrijfscultuur met korte communicatie lijnen en biedt veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Bij gebleken geschiktheid kom je in dienst bij het bedrijf.
Het bedrijf is goed te bereiken vanuit de omgeving Rotterdam en Dordrecht.
 

Wat wij vragen

De eisen waar je minimaal aan moet voldoen:

  • Voorbeeldgedrag voor veiligheid
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van en ervaring met SAP is een pre
  • Leidinggevende ervaring
  • bereidheid tot werken in 2 ploegen (ochtend- en middagdienst)
  • vast werk / vast contract!

 

Over het bedrijf

Onze relatie is een wereldwijd opererende handelsonderneming. Vanuit een wereldwijd netwerk van voorraadhoudende vestigingen bieden zij een breed pakket aan buisproducten en diensten op maat. Het bedrijf is in vrijwel alle industriële sectoren actief en telt zo’n veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Solliciteren

herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent