Helpdesk/Klantenservice medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2350,- per maand
Direct naar:
Spreekt het verlenen van service en dienstverlening binnen een technische en innovatieve omgeving jou aan? Is een technisch commercieel bedrijf waar jij meebouwt aan een nieuwe stap door zaken tot stand te brengen, écht iets voor jou?

Over de functie

In deze commerciële maar vooral organisatorische functie ben je als Helpdesk/Klantenservice medewerker na een korte (technische) inwerkperiode verantwoordelijk voor de afhandeling van alle servicecalls van onze klanten. Een juiste afweging tussen prioriteiten en efficiency spelen hierbij telkens een belangrijke rol om de klanttevredenheid middels de juiste werkzaamheden te borgen.

Een belangrijk gedeelte van je werk is telefonisch klantencontact. Je regelt hierbij alles rondom de nazorg en opvolging van AV & ICT projecten. Jij zorgt ervoor dat zaken opgelost worden en afspraken proactief worden opgevolgd. Uiteraard wordt je bijgestaan door een serviceteam, jouw collega’s van contractbeheer, administratie, helpdesk en onze AV technici.

Wat wij bieden

We bieden je een veelzijdige en uitdagende fulltime job waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en bij gebleken geschiktheid de kans krijgt om je functie verder uit te bouwen. Samen zetten we stappen om jou en de organisatie te ontwikkelen.

Afhankelijk van je ervaring en kennis bieden we je begeleiding en coaching om steeds zelfstandiger je rol te nemen. Je werkt met, leert van en hebt ook lol met het binnendienstteam om de stappen te zetten die nodig zijn en ontwikkeling mogelijk maken voor die van jezelf en die van de organisatie.

Je komt in een gedreven en ondernemende club die flexibel is en waar je jouw ambities en capaciteiten ten volste kunt benutten. Het gaat om vast werk!

Wat wij vragen

  • Je bent klantvriendelijk en sociaal;
  • Je hebt kennis van ICT;
  • Je bent service- en oplossingsgericht;
  • Je bent flexibel en schakelt snel;
  • Je hebt goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • Je beheerste de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;
  • Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

Over het bedrijf

De opdrachtgever zit gevestigd in Arnhem en werkt met een team van circa 50 professionals. Momenteel zijn ze een van de meest vooraanstaande partners binnen de ICT markt. De klanten zijn, over het algemeen, grotere organisaties binnen verschillende branches zoals: Overheid, scholen en andere grote corporaties door heel Nederland.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent