Technisch Productiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Leuke technische functie bij een mooi Dordts familiebedrijf.

Over de functie

Die RVS behuizingen die je – zonder dat je er erg in hebt – elke dag wel tegenkomt op straat, die moeten worden gemaakt. Onze opdrachtgever is groot in het produceren van maatwerk RVS en ter uitbreiding van het productieteam zoeken ze een technisch productiemedewerker.

Je stroomt in als productiemedewerker en krijgt de gelegenheid om te groeien binnen deze functie en de organisatie. Samen met het productieteam draag je zorg over het productieproces. Je gaat meedraaien in het team van de assemblage afdeling, dit varieert van de voorbereiding van het plaatwerk tot het samenbouwen van het eindproduct. Verwacht wordt dat je uiteindelijk zelfstandig leert te werken en eigen verantwoording krijgt binnen de afdeling.
 

Wat wij bieden

● Werken voor een topwerkgever.
● Een salaris tussen de €2000,- - €2500,- o.b.v. de zwaarte van jouw profiel.
● Een uitdagende functie in een Benelux werkveld.
● Salariëring volgens CAO Metalektro.

Wat wij vragen

Belangrijk is dat jij gereedschappen makkelijk te hand neemt, je bent handig en tekening lezen is geen probleem. Jij bent bereid en staat open voor feedback en persoonlijke groei hierin. Dit is een lange termijn traject, daarom verwachten we van onze kandidaat bijpassende werkethiek. Uitzicht op een vast dienstverband is de doelstelling.

● Goed ontwikkelt technisch inzicht, netheid en zorgvuldigheid.
MBO werk- en denkniveau in een technische richting.
● Je werkt op een gestructureerde en veilige manier.
● Bent niet bang om fysiek werk te verrichten.

 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is groot in roestvast plaatwerk. Professioneel maar evenwel informeel en gezellig, het is een familiebedrijf dat volgend jaar haar honderdste verjaardag viert. Dankzij grote expertise op het gebied van RVS maatwerk spelen zij in op de meest uiteenlopende wensen van klanten. Met een moderne eigen productielijn en een groot machinepark is onze relatie een van de belangrijkste producenten van (maatwerk) roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Gevestigd in Dordrecht, tussen Rotterdam en Breda.

Solliciteren

Geinteresseerd geraakt? Druk dan op de "Solliciteer" knop en vergeet je cv niet mee te sturen, of bel/mail voor meer info!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent