(Aankomend) Draadvonker gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3500,- per maand
Direct naar:
Leuke (start)functie als draadvonker. Een mooie oude ambacht in een hypermodern jasje en een dijk van een salaris!

Over de functie

Als (aankomend) draadvonker vertaal je de klantenwensen naar een product. Met behulp van een leuk team, hypermoderne omgeving en mooie machines werk je aan high tech producten (maatwerk/enkelstuks). Je werkt in een team van maar liefst 8 draadvonkers en doet ook (op termijn) het programmeren van de machine.
 

Wat wij bieden

Direct een fulltime vast contract (geen uitzending of detachering) en een salaris oplopend tot € 3.500,- bruto per maand.
 

Wat wij vragen

Je beschikt over een technische (metaal) opleiding, ervaring mag maar hoeft niet! Wel belangrijk is dat je een beetje uit de regio komt (omgeving Breda, Tilburg, Den Bosch, Oosterhout). Zoek je een nieuwe stap, een eerste stap, betere arbeidsvoorwaarden, een spannender product of gewoon een schonere omgeving, solliciteer dan nu!
 

Over het bedrijf

Voor een producent van high tech producten zoeken wij draadvonkers! Ze beschikken over een gaaf pand, hypermoderne machines en je kunt er van de grond eten. Ze maken zeer hoogwaardige producten met hoge nauwkeurigheden. Tegelijkertijd heerst er een leuke, informele en dorpse mentaliteit. De producten zijn van staal/ aluminium en de machines zijn werkelijk een lust om mee te werken. Er wordt veel geïnvesteerd in doorgroei, de salarissen zijn hoog, ze werken in dagdienst en je krijgt 13 ADV dagen per jaar, bovenop je normale vrije dagen!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen! Een appje mag natuurlijk ook. 

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent