Logistiek: achter het bureau én op de vloer!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Zeldzame kans voor logistiek talent. Deels achter de computer, deels lekker op de vloer, hoe afwisselend wil je het hebben?! Doorgroei mogelijk naar leidinggevend!

Over de functie

Als logistiek medewerker heb je het maar druk! In overleg met de werkvoorbereider, planner en productieleider houd jij in de gaten welke producten (bijna) klaar zijn. Vervolgens zorg je dat dit tijdig transportklaar is en regel jij het transport. Je hebt contact met zowel leveranciers (aankomende goederen) als de transportbedrijven (om alle goederen succesvol van en naar de productiehal te krijgen) en de klant. Soms spring je op de vloer eventjes bij om alles netjes en op tijd klaar te hebben liggen voor transport. Er is in deze functie doorgroei gewenst naar uiteindelijk een leidinggevende functie (2 tot 3 logistieke mensen).
 

Wat wij bieden

Je hebt uitzicht op een fulltime vast contract, kunt doorgroeien en werkt binnen een hecht team met korte lijntjes en geen strakke functieprofielen. Er is structureel veel werk dus je kunt (als je wilt) extra bijverdienen door in de avonden of in het weekend te werken. Het salaris bedraagt maximaal € 2.600,- bruto per maand.
 

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van minimaal LTS/Vmbo niveau en hebt ervaring binnen een technische omgeving (dit is een harde eis). Belangrijk is dat je loyaal bent, flexibel (als het even druk is kan er soms in verschoven diensten worden gewerkt) en netjes overkomt. Je komt uit de buurt van Gorinchem, Waalwijk, Breda of Oosterhout.
 

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het vervaardigen van aluminium producten. Deze zijn allemaal klant specifiek en series komen daardoor niet voor. De productiehal is nieuw, opgeruimd, schoon en het is er aangenaam en stil werken (er wordt bijvoorbeeld niet gelast, gestanst en nauwelijks geslepen). De sfeer is gemoedelijk en men vormt een hecht team. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines (lasersnijders, 2d printers en plasmasnijders). Er wordt nu druk gezocht naar goede, vaste medewerkers.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent