Alles in één! Tekenaar, werkvoorbereider, inkoop, verkoop

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2700,- per maand
Direct naar:
Gave, allround functie met veel vrijheid! Jonge eigenaar, een bedrijf met 50 jaar ervaring en een leuk, gemotiveerd team!

Over de functie

Kun jij als techneut niet kiezen?! Dit is je kans om een brede, all-in functie te bemachtigen bij een klein bedrijf. Je gaat je bezighouden met klantcontact (bespreken van opdrachten), inkoop, materiaal, projectleider en het lezen (en aanpassen) van technische tekeningen. Hierbij kijk je kritisch naar verbeterkansen binnen het proces. 

Het ene moment hang met een goede klant aan de lijn, vervolgens krijg je een vraag van een monteur ter plaatse en het andere moment loop je door de productiehal om te kijken of alles volgens plan verloopt. Hoeveel variatie wil je hebben!?

Wat wij bieden

Een jonge, vooruitstrevende directeur, een bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en alle ruimte voor ontwikkeling en groei. Je krijgt een mooie fulltime baan met uitzicht op een vast contract.

Wat wij vragen

Je hebt een MTS opleiding, dat is een eis. Verder vraagt onze klant een kandidaat met een kritische blik, iemand die alle touwtjes in handen heeft en graag midden in de organisatie staat. Niet mensenschuw en in staat om basaal te kunnen tekenen. Je hebt een echt ''wij-gevoel'' en vindt het leuk om samen met een jonge eigenaar (nog geen 30!) een mooi bedrijf met een lang bestaansrecht verder uit te bouwen! Verder ben je woonachtig in de regio Tilburg, Waalwijk, Oosterhout of Breda.

Over het bedrijf

Onze klant is een machinebouwer binnen een niche branche. Ze maken hoogwaardige machines bomvol techniek. Dit doen ze al meer dan 50 jaar waardoor ze een sterke naam hebben opgebouwd. Aan het roer staat een directeur van nog geen 30 met een eigenwijze en mooie visie, het ''wij-gevoel'' staat hierbij voorop! De klant is gevestigd in Oosterhout.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent