Vrachtwagenbouwers gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Voor een kleinschalig bedrijf met een dorpse mentaliteit zijn wij op zoek naar een aantal assemblage monteurs. Je bouwt en repareert onder andere speciale vrachtwagens, heftrucks en hoogwerkers.

Over de functie

• Als assemblage monteur houd je je bezig met het vanaf (kaal) chassis opbouwen van speciale vrachtwagens. Op basis van de klantwensen monteer je bijvoorbeeld componenten, bewegende delen, takels, kranen, bakken, leidingen en motoren. Je komt hierbij in aanraking met hydrauliek, verbrandingstechniek, werktuigbouwkunde, pomptechniek, constructiewerk en tekeninglezen
• Naast het opbouwen doe je technische aanpassingen en voer je reparaties uit aan bestaande voertuigen

Wat wij bieden

• Je ontvangt een salaris oplopend tot € 2.800,- bruto per maand, kunt veel leren en werkt in een klein team waar iedereen elkaar kent. Daarnaast heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij vragen

• Als assemblagemonteur beschik je over een opleiding binnen de techniek (LTS / MTS) of heb je hier werkervaring in opgebouwd.
• Je hebt in ieder geval basiskennis van techniek maar wordt ingezet op basis van je capaciteiten.
• Je bent full time beschikbaar en woonachtig in de regio Tilburg, Den Bosch of Waalwijk
• Je bent fulltime beschikbaar en hebt eigen vervoer.

Over het bedrijf

Onze klant is gevestigd in de regio Tilburg. Het gaat om een relatief klein maar succesvol bedrijf wat speciale vrachtwagens bouwt en reparaties verricht aan uiteenlopende machines en voertuigen. Geen dag is hetzelfde en je bent werkzaam aan steeds verschillende voertuigen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent