Ben je Automonteur en verdien je meer?!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3500,- per maand
Direct naar:
Mooie kans voor een automonteur die vindt dat hij (of zij) meer verdient! Een ideale kans om de echte autotechniek achter je te laten en door te stromen naar de buitendienst en te sleutelen aan machines, kranen en shovels!

Over de functie

Ben je nu auto monteur maar vind je dat je meer verdient?! Voor een bijzondere klant zijn wij op zoek naar jou! In deze functie ga je met je bedrijfswagen (zwarte Mercedes Vito Sport) naar klanten door heel Nederland. Hierbij ga je specifieke installaties inbouwen en opbouwen (o.a. bij vrachtwagens, kranen, shovels, trekkers etc). Omdat deze after market installaties universeel zijn (en de voertuigen steeds anders) is geen dag hetzelfde. Dit is dé kans en dé tijd om een mooie stap te maken!
 

Wat wij bieden

Mooie techniek, direct een fulltime vaste baan bij onze klant, een salaris oplopend tot € 3.500,- bruto per maand en een nieuwe Mercedes Vito, volledig uitgerust met het beste gereedschap!
 

Wat wij vragen

 De eisen zijn simpel:

1. Je hebt een diploma Autotechniek (niveau 2, 3 of 4)
2. Je woont in de regio Waalwijk, Gorinchem, Breda, Den Bosch of Oosterhout
3. Je hebt een geldig rijbewijs
 

Over het bedrijf

Nieuw bedrijf, jonge eigenaar, splinternieuwe Mercedes Vito en hoge salarissen? Dit bedrijf is op z'n zachts gezegd uniek, met een eigenwijze eigenaar van nog geen 30 jaar oud en een stijgend klantenbestand verovert onze klant de markt. Geen vastgeroest bedrijf maar een frisse blik op bedrijfsvoering en personeelsbeleid. Ze houden zich bezig met o.a. reparatie, aanleg en onderhoud van installaties op allerlei voertuigen (kranen, shovels, vrachtwagens en trekkers).

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen. Een appje is ook prima! 

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent