Verhuizer gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij graag fysiek bezig en vind je het leuk om in een team te werken? Heb jij al enige ervaring als verhuizer? Dan is de functie van verhuismedewerker misschien wel iets voor jou!

Over de functie

Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het in- en uitpakken van breekbare of omvangrijke voorwerpen. Als verhuismedewerker ben je iedere dag bezig met het verhuizen van eigendommen van zowel particuliere klanten als bedrijven. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het in- en uitpakken van breekbare of omvangrijke voorwerpen, (de)monteren van meubels, laden, lossen en transport van goederen. Hierbij waarborg je natuurlijk altijd de veiligheid en zorg je ervoor dat de voorwerpen schadevrij op de juiste locatie terecht komen. Vanaf de werklocatie ga je met je team naar de klus en zal je vertrekken zodra de klus in goede orde is afgehandeld. Soms zullen er meerdere opdrachten op één dag zijn, een andere keer zal een opdracht alleen op één locatie plaats vinden. Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid in dit werk voorop en heb je een flexibele werkinstelling. Samen met je collega’s probeer je je werk elke dag opnieuw tot een succes te maken!

Wat wij bieden

 • Een bruto salaris van €2.000,- op basis van een 40-urige werkweek
  Bruto €1890,- + €0,62 netto TLN vergoeding!
 • Wekelijkse verloning
 • Verschillende opdrachtgevers dus veel ervaring op doen!
 • Fulltime en/of parttime werk
 • Werken in een gemotiveerd en gezellig team!
 • Bij gebleken geschiktheid kans op vast werk bij één van onze opdrachtgevers!

Wat wij vragen

 • Ervaring in de verhuizing (pré)
 • Je bent in staat tot fysiek werk
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA of bereid deze te halen
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto/scooter)
 • Woonachtig in de omgeving van Den HaagOver het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn erkende verhuisbedrijven in de regio van Den Haag. Incidenteel hebben wij tevens opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Waar de ene opdrachtgever gespecialiseerd is in projectverhuizingen (kantoorinrichtingen), is de ander gespecialiseerd in particulieren verhuizingen, ontruimingen of handymanwerkzaamheden.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact!
Solliciteer direct via de rode sollicitatie button en voeg hier je meest recente cv en een motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen!Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent