Vaste verhuizer gezocht!

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij fulltime beschikbaar en heb je ervaring binnen de verhuiswereld? Vind je het een uitdaging om fysiek werk te verrichten in een team? Dan is de functie van verhuizer misschien wel iets voor jou!

Over de functie

Als vaste verhuismedewerker houd jij je bezig met het in- en uitpakken van breekbare of volumineuze voorwerpen, (de)monteren van meubels, laden, lossen en transport van goederen. Dit doe jij bij zowel particuliere als projectverhuizingen. Hierbij waarborg je natuurlijk altijd de veiligheid en zorg je ervoor dat de voorwerpen schadevrij op de juiste locatie terecht komen. Vanaf de werklocatie ga je met je team naar de klus en zal je vertrekken zodra de klus in goede orde is afgehandeld. Daarnaast staan service en klantvriendelijkheid in dit werk voorop en heb je een flexibele werkinstelling. Samen met je collega’s probeer je je werk elke dag opnieuw tot een succes te maken!

Wat wij bieden

 • Een bruto salaris van €2.000,- op basis van een 40-urige werkweek
  Bruto €1890,- + €0,62 netto TLN vergoeding!
 • Wekelijkse verloning
 • Verschillende opdrachtgevers dus veel ervaring op doen!
 • Werken in een gemotiveerd en gezellig team!
 • Bij gebleken geschiktheid tijdens de uitzendperiode kans op vast werk!
Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring in de verhuizing (pré)
 • Je bent in staat tot fysiek werk
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA of bereid deze te halen
 • Je beschikt over eigen vervoer (auto/scooter)
 • Woonachtig in de omgeving van Den Haag/Zoetermeer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf welke voornamelijk gespecialiseerd is in particuliere- en projectverhuizingen. De opdrachten worden voornamelijk in Nederland uitgevoerd en incidenteel in het buitenland. Binnen het bedrijf heerst een familiaire sfeer en er werken ongeveer 50 medewerkers. Onze klant is gevestigd in Zoetermeer en is gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Rotterdam en Westland.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact!
Solliciteer direct via de rode sollicitatie button en voeg hier je meest recente cv en een motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent