Machine operator smelterij

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een vaste baan binnen de loodbewerking? Ben jij zeer technisch ingesteld en heb je enige ervaring als operator? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Rijswijk zijn wij op zoek naar een Proces operator. Je gaat de machine instellen voor het te produceren product en controleert de juistheid en afmetingen van het product. Daarnaast draag je zorg voor de kwaliteit en meldt je afwijkingen aan de productieleiding. Mochten er technische problemen zijn met de machine dan meld jij dit aan de Technische Dienst. Je vult elke dag een rapport in over de voortgang van verbruikte en geproduceerde aantallen en je denkt mee met het bedrijf. Eventuele voorstellen ter verbetering van de productkwaliteit zijn altijd welkom.

Je bent daarnaast in het bezit van een heftruckcertificaat waardoor je de producten op een pallet kan stapelen en kan afleveren bij expeditie.
Bij beschikking over een VOP ben je tevens bevoegd tot het openen van elektra kasten t.b.v. het resetten.

Je werkt in een twee ploegendienst: in de ochtend van 06:30 uur tot 15:00 uur of in de avond van 15:00 uur tot 23:30 uur.

Wat wij bieden

 • Een salaris conform de CAO (tussen de €12,- en €13,- bruto per uur)
 • Voor het werken in ploegendienst ontvang je een toeslag bovenop je salaris van 13,3%!
 • Een fulltime baan van 40 uur per week
 • Per jaar 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen
 • Bij goed functioneren tijdens de uitzendperiode kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever
 • Werken met een airflow helm
 • Stoer werk bij een innovatieve opdrachtgever

Wat wij vragen

 • Minimaal MBO 2 richting techniek of procestechniek
 • Aantoonbare affiniteit/ervaring met techniek en productieprocessen
 • Bereid om in twee ploegendienst te werken
 • Bereid om incidenteel op zaterdagochtend te werken
 • In het bezit van een heftruckcertificaat
 • Woonachtig in de omgeving van Den Haag/Delft

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming die oud lood via een raffinageproces verwerkt tot nieuw bladlood. Dit doen zij al meer dan 110 jaar en daarnaast zijn zij in de loop van de jaren innovatiever en milieubewuster geworden. Nadat het oude lood gecontroleerd is wordt het gesmolten en worden er onzuiverheden verwijderd. Het uiteindelijk doel is dat er een blok lood overblijft die gewalst wordt tot een rol van maximaal 240 centimeter breed .Het gemaakte bladlood wordt voor verschillende toepassingen gebruikt zoals het waterdicht maken van afsluitingen van gebouwen of om een boot te voorzien van ballast. Daarnaast wordt lood ook steeds vaker gebruikt om een ‘metal look’ te creëren. Het is tevens onmisbaar op het gebied van stralingstechnieken binnen de medische wereld.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact!
Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent