Chauffeur rioolreiniging

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij een chauffeur met rijbewijs C en heb je affiniteit met GWW? Beschik je ook nog over je Code 95 en eigen vervoer? Bekijk dan direct onze vacature!

Over de functie

Als fulltime chauffeur / machinist rioolreiniging ben je verantwoordelijk voor het besturen (30%) en bedienen (70%) van diverse voertuigen. Zo kun je denken aan hogedrukspuitwagens, vacuümwagens en veegzuigwagens. Middels deze wagens zul je uiteinlopende reinigingswerkzaamheden uitvoeren aan o.a. infrastructurele projecten zoals gemalen, rioolstelsels, kolken en dergelijke. Onder andere het dagelijks onderhoud aan het voertuig behoort tot je verantwoordelijkheden.

Wat wij bieden

Arbeidsvoorwaarden welke bij deze functie passen zijn:

  • €2100 a €2550 bruto per maand obv 40 uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Vast werk met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Mogelijkheid om diverse certificaten te behalen
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

  • Beschikt over technisch inzicht (aantoonbaar)
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft
  •  In bezit is van rijbewijs C inclusief code 95
  • Affiniteit heeft met GWW
  • Flexibel ingesteld is en beschikt over een probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van rioleringsbeheer, hierbij kun je denken aan inspectie, reiniging, renovatie en overige soortgelijke werkzaamheden. Deze voert men uit voor zowel de overheid als de zakelijke en de particuliere markt. De opdrachtgever heeft meerdere locaties welke verdeeld zijn over Nederland en België, ieder met zijn/haar eigen specialisme. Binnen al deze vestigingen werken er op dit moment circa 350 mensen. Dit aantal is, net als de opdrachtgever zelf, sterk groeiende. Deze vacature staat open voor de vestiging in Westland, een gemeente welke nabij Den Haag en Rotterdam ligt. De opdrachtgever voert de diverse werkzaamheden uit in de gehele regio.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact! Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent