Inspecteur rioleringen

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in de GWW en met name met leidingstelsels? Beschik je over een geldig VCA certificaat? Bekijk dan snel deze vacature!

Over de functie

Als fulltime inspecteur rioleringen ben je verantwoordelijk voor o.a. het reinigen, inspecteren en het renoveren van diverse leidingstelsels.
Allereerst ondersteun je het reinigingsteam voordat je het gehele leidingstelsel inspecteert conform de gestelde normen. Als gevolg van de inspectie rapporteer je de staat van het riool en stel je waar nodig een renovatie voor. Ook bij de renovatie (onderhoud/vervanging) ondersteun je waar nodig.

Wat wij bieden

Arbeidsvoorwaarden welke bij deze functie passen zijn:

  • €2100 a €2700 bruto per maand obv 40 uur (afhankelijk van ervaring)
  • Reiskostenvergoeding conform cao
  • Vast werk met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:

  • Beschikt over technisch inzicht (aantoonbaar)
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau heeft
  •  In bezit is van rijbewijs C inclusief code 95
  • Bekend is met VCA en NEN 3399 en 13508 (IVIR)
  • Affiniteit heeft met GWW
  • Flexibel ingesteld is en beschikt over een probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van rioleringsbeheer, hierbij kun je denken aan inspectie, reiniging, renovatie en overige soortgelijke werkzaamheden. Deze voert men uit voor zowel de overheid als de zakelijke en de particuliere markt. De opdrachtgever heeft meerdere locaties welke verdeeld zijn over Nederland en België, ieder met zijn/haar eigen specialisme. Binnen al deze vestigingen werken er op dit moment circa 350 mensen. Dit aantal is, net als de opdrachtgever zelf, sterk groeiende. Deze vacature staat open voor de vestiging in Westland, een gemeente welke nabij Den Haag en Rotterdam ligt. De opdrachtgever voert de diverse werkzaamheden uit in de gehele regio.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact! Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent