Commercieel secretaresse gezocht

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1850,- per maand
Direct naar:
Jij draagt bij aan het salesteam door voldoende afspraken/kansen te creëren voor de buitendienst!

Over de functie

In deze functie ga je ervoor zorgen dat de agenda's van de accountmanagers helemaal vol komen staan met afspraken. Je belt namelijk om de accountmanager langs te laten komen om meer vertellen over BHV producten bij zowel nieuwe klanten als bij bestaande klanten. En dat heeft eigenlijk wel ieder bedrijf nodig! Je draait een 'nee' om in een 'ja' met jouw enthousiasme en maakt de klant of prospect nieuwsgierig over wat jullie te bieden hebben.

Naast het inplannen van afspraken ondersteun jij de accountmanagers ook met enkele administratieve taken. Om je werkzaamheden te perfectioneren zit je eenmaal per week met je collega's samen om te kijken waar er verbetering mogelijk is.

Wanneer je in het verleden eerder acquisitie hebt gepleegd of in een callcenter hebt gewerkt sluit deze functie perfect aan op je ervaring.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

  • Een vaste baan voor 40 uur per week tijdens kantooruren
  • Jonge en dynamische collega's
  • Goede begeleiding en opleiding zodat je voldoende kennis hebt om je functie goed uit te voeren
  • Uitzicht op een vast contract bij onze opdrachtgever
  • 2x per jaar een gezellig uitje met je collega's

Wat wij vragen

Wat wij vragen:

  • Ervaring in telefonische acquisitie is een pré
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een commerciële instelling
  • Woonachtig in Tilburg en fulltime beschikbaar (40 uur)
  • Per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken bij dé toeleverancier van eerste hulp producten. Het is een familiebedrijf in Tilburg wat al ruim 25 jaar bestaat. Met bijna 200 medewerkers in 3 verschillende landen zijn ze één van de grootste leveranciers in hun branche.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er de klik? stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Wil je meer informatie over de vacature? Of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail of app: 06–13996027 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent