Medewerker Verkoop Binnendienst Automotive

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Afwisselende, fulltime verkoop binnendienst functie binnen een internationale, commerciële automotive onderneming. Veel contacten met klanten. Mooie functie om jezelf verder te ontwikkelen. In Almere, goed bereikbaar en direct in vaste dienst.

Over de functie

Binnen de afdeling Sales van onze internationale automotive klant, is ruimte ontstaan voor een fulltime Medewerker Verkoop Binnendienst. Jouw taken zullen bestaan uit o.a.:

  • Het intensief onderhouden van het contact met jouw klanten binnen Nederland en België;
  • Het analyseren van de verkoopresultaten per klant en hierop inspelen (uitbreiden assortiment,

acties inzetten om de verkoop te stimuleren e.d.) ; Verantwoordelijkheid nemen t.a.v. jouw omzetresultaten en verkoopcijfers bij jouw klanten; Het onder de aandacht brengen van promoties en nieuwe artikelen; Het benaderen van prospects en hiermee contact onderhouden en relaties opbouwen; Het kan voorkomen dat jij ook nieuwe klanten op locatie zal gaan bezoeken.

Het betreft dus geen orderinvoer functie maar een echte salesgerichte verkoop binnendienst functie, waarin het accent ligt op verhoging van de omzetten bij de klanten en klantenbinding met het bedrijf.

De functie is voor onbepaalde tijd en het bedrijf zal jou direct zelf een contract aanbieden.

Kernwoorden: Binnendienst, Sales Support, Accountmanager binnendienst, Commercieel Medewerker Verkoopbinnendienst, Commerciële Economie, Automotive.


Wat wij bieden

  • Werken binnen een internationaal team met medewerkers uit diverse landen binnen Europa;
  • Een gerenommeerde marktleider binnen de automotive branche;
  • Fijne collega’s en ontspannen collega’s.
  • Bruto maandsalaris van rond € 2.500,00 / € 2.600,00;
  • Mooie kansen op door te groeien binnen het bedrijf.Wat wij vragen

  • Opleiding richting Commercieel op MBO4 of HBO niveau;
  • Paar jaar werkervaring opgebouwd als binnendienst medewerker, sales support medewerker

of medewerker verkoop binnendienst; Tot maximaal 5 jaar relevante werkervaring is ruim voldoende en passend bij het team; Fulltime beschikbaar (40 uren); parttime werken is niet mogelijk; Vlotte communicatieve vaardigheden in het Nederlands en ook in het Engels; Eigen initiatief en ondernemers mentaliteit en houding; Klantgericht werken en goed kunnen luisteren.


Over het bedrijf

Dit internationale bedrijf te Almere is marktleider en producent/leverancier van automotive gerelateerde artikelen. Haar klantengroep bestaat uit autodealers, schadeherstelbedrijven en dergelijke. De afdeling Sales bestaat uit accountmanagers en sales assistenten. Het bedrijf heeft een jarenlange betrouwbare naam opgebouwd binnen de automotive branche. De voertaal binnen het bedrijf is Engels.

Solliciteren

Is deze functie helemaal iets voor jou? Ga dan als volgt te werk:

1. Schrijf een korte motivatiebrief (=verplicht) waarin helder naar voren komt waarom jij voor deze functie de meest geschikte kandidaat bent.
2. Zorg voor een recent bijgewerkt CV waarin jij duidelijk de werkperiodes (inclusief datum) aangeeft en tevens een korte opsomming geeft van de verrichte werkzaamheden.
3. Stuur beide bestanden naar ons op via de solliciteer button en bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact met je op.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent