Ervaren Assistent-Accountant

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Amersfoort
Salaris € 2700,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring opgedaan als Assistent Accountant? Ben jij in het bezit van een afgeronde (of bijna afgeronde) opleiding HBO Accountancy? Dan kan je aan de slag bij een internationale accountancy onderneming.

Over de functie

Voor diverse klanten verzorg je de samenstelling van de balans en jaarrekeningen. Per klant stel je de resultaten op en verzorg jij de terugkoppeling richting de klant. Uiteraard koppel jij regelmatig de resultaten en adviezen terug aan de betreffende collega accountant. Tevens fungeer je als mentor voor jouw beginnende collega’s assistent-accountants en je bent voor hun de vraagbaak en begeleider.
Indien jij nog de laatste fase van jouw studie dient af te ronden, dan geeft het bedrijf jou daar voldoende tijd en ruimte voor. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:45 tot 17:00 uur.

De functie is voor onbepaalde tijd en het bedrijf biedt jou zelf direct een contract aan. Je komt dus rechtstreeks in dienst van het bedrijf.
 
Pak jij deze kans aan om van deze functie een succes te maken?
 
Kernwoorden: HBO Accountancy, HBO BE, Bedrijfsadministratie, Accountant, Accountantskantoor, Audit, Accountancy, Taks, Legal, Fiscalist, Administratiekantoor, boekhouding, jaarrekening, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Leusden, Bilthoven, Baarn, Harderwijk, Ermelo.
 

Wat wij bieden

 • Mooie kans om door te groeien;
 • Werken binnen een internationaal bedrijf van naam;
 • Salaris: tussen € 2.000,00 tot € 2.800,00 bruto per maand;
 • Een fulltime of in overleg parttime functie.

 
 

Wat wij vragen

 • Afgeronde (of bijna afgeronde) opleiding HBO Accountancy;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan als Assistent-Accountant;
 • Werkervaring opgedaan binnen een accountantskantoor is een must;
 • Prima communicatieve persoonseigenschappen;
 • Goede mentor eigenschappen;
 • Zelfstandigheid en ook goed kunnen samenwerken;
 • Je woont in de regio Amersfoort zoals o.a. Utrecht, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Leusden, Bilthoven, Baarn, Harderwijk, Ermelo.

 
 

Over het bedrijf

Deze succesvolle internationale onderneming richt zich op accounting en auditing en heeft diverse vestigingen binnen Nederland. Het bedrijf heeft een jarenlange sterke en stabiele naam opgebouwd.

Solliciteren

Is deze functie helemaal iets voor jou? Ga dan als volgt te werk

1. Schrijf ons een korte motivatiebrief (=verplicht) waarin helder naar voren komt waarom jij voor deze functie de meest geschikte kandidaat bent.

2. Zorg voor een recent bijgewerkt CV waarin jij duidelijk de werkperiodes (inclusief datum) aangeeft en tevens een korte opsomming geeft van de verrichte werkzaamheden. Ook stage-periodes zijn werkervaring; geef altijd aan wat jij binnen jouw stages voor taken hebt vervuld.

3. Stuur beide bestanden naar ons op via de solliciteer button en bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact op om een kennismaking met jou in te plannen. 

Wij zien uit naar jouw sollicitatie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent