Wil jij lekker racen op de heftruck / reachtruck?

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2700,- per maand
Direct naar:
Voor een verscheidenheid aan bedrijven binnen ons netwerk zijn wij op zoek naar heftruck- en/of reachtruck chauffeurs in Breda en omgeving. Heb jij al enige ervaring als hef/reachtruck chaufffeur, dan kom ik graag met je in contact.

Over de functie

Wij zijn op zoek naar zowel heftruckchauffers en reachtruckchauffeurs voor een verscheidenheid aan bedrijven in en rondom Breda.

Als heftruckchauffeur werk je in een magazijn of op een bedrijventerrein. De werkzaamheden die eigenlijk bij elk bedrijf terug komen is het
laden en lossen van de goederen, uitvoeren van controles, zorgen dat het op de juiste plaats in het magazijn komt te staan etc.. Soms is het ook nodig om je collega’s op andere afdelingen te ondersteunen met de overige werkzaamheden en kan het meer een allround functie betreffen.

Met inmiddels een klantenbestand van honderden bedrijven in de buurt ga ik graag voor jou aan de slag. Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan we samen bekijken waar jouw wensen (en kansen) liggen waarna ik ga rondbellen om voor jou gesprekken te regelen bij de klant.

Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en kennismakingsgesprekken te voeren, net zolang totdat we samen die droombaan te pakken hebben!

Bij interesse ontvang ik graag je CV zodat ik de mogelijkheden kan bekijken en je wellicht kan uitnodigen voor een gesprek om de opties uitgebreid met je te bespreken. 

Wat wij bieden

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie
  •  Een vaste baan 
  • Een salaris tussen de €2000 - €2700 (afhankelijk van ervaring/leeftijd en het bedrijf waar je gaat werken)
  • Dagdienst, of ploegendiensten (afhankelijk van jouw wensen)


 

Wat wij vragen

Wat heb je nodig?

  • Ervaring met het besturen van een heftruck of reachtruck
  • Een geldig heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen (op onze kosten) 

Over het bedrijf

Door de jaren heen hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Wij werken met vele verschillende bedrijven (groot, klein) in verschillende branches (Industrie, Bouw, Techniek, Office, IT, Food/Non-Food etc.) Op basis van jouw wensen kan ik bekijken welk bedrijf het beste bij je zou kunnen passen. 

Solliciteren

Ben jij actief op zoek naar een nieuwe baan of ben je wellicht rustig aan het oriënteren wat de mogelijkheden voor je zijn, reageer dan op deze vacature en stuur je CV mee zodat ik de mogelijkheden voor je kan bekijken. 

Druk op de solliciteren knop en wellicht nodig ik je uit voor een kop koffie om de opties met je te bespreken. 

Contactgegevens: Yoline Muller
M: 06-13910441
T: 076-5300570
E: yolinemuller@werktalent.com

Deel via social media:
Yoline Muller

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent