Logistieke duizendpoot, met ambitie!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 2600,- per maand
Direct naar:
Ga jij geen kansen uit de weg, heb jij ambitie om jezelf te ontwikkelen? Wil jij uiteindelijk jouw leidinggevende capaciteiten kunnen tonen? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als logistiek medewerker ga jij in overleg met de planner, werkvoorbereider en productieleider houdt jij in de gaten welke producten zo goed als klaar zijn. Volgens zorg jij ervoor dat dit tijdig transportklaar staat en regel jij het transport. Je onderhoudt contact met leveranciers en transportbedrijven. Soms spring je bij op de vloer om alles netjes en op tijd klaar te hebben voor transport. In de functie is een doorgroei ambitie gewenst om uiteindelijk een leidinggevende functie uit te voeren waarin jij 2 tot 3 logistieke medewerkers gaat aansturen.

Wat wij bieden

Je hebt uitzicht op een fulltime vast contract, kunt doorgroeien en werkt binnen een hecht team met extra korte lijntjes en geen strakke functieprofielen. Er is structureel veel werk dus je kunt extra bijverdienen door in de avonden of in het weekend te werken (als je dit wilt). Het salaris bedraagt maximaal € 2600,- Bruto per maand. 

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van LTS/VMBO niveau en hebt ervaring binnen een technische omgeving. (let op dit is een hard criteria). Je bent loyaal, flexibel en komt netjes over. Je bent woonachtig in de buurt van Gorinchem, Waalwijk, Breda of Oosterhout. 

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het produceren van aluminium producten. Allen zijn specifiek gericht op de klanten en series komen daar niet in voor. De productiehal is schoon, nieuw en het is er aangenaam en stil werken. De sfeer is fijn en er wordt gewerkt in een hecht team. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines (2-D printers en plasmasnijders.) Er wordt nu druk gezocht naar goede en vaste medewerkers.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan per mail; jurgenbrouwers@werktalent.com of via www.werktalent.com. Voor meer informatie bel of mail Jurgen Brouwers telefonisch te bereiken op 06-45114732

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent