Timmerman, mooi werk in de regio!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben jij als timmerman op zoek naar een bedrijf waar aan jouw ontwikkeling wordt gewerkt? Ben je wel een beetje klaar met iedere dag dezelfde type klussen? Neem afstand van die dagelijkse sleur en solliciteer direct!

Over de functie

Binnen deze functie als timmerman, ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het complete bouwproject bij de klanten in en rondom Breda. 
Je wordt enkel ingezet op woningbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. Bij voorkeur voor jij deze projecten zo volledig mogelijk uit. Je doet dus niet enkel en alleen het timmerwerk, maar ook het elektra en loodgieterswerk. Indien je deze vaardigheden nog niet bezit, is dat geen enkel probleem. Wij betalen hier namelijk de opleiding voor jou in, zodat je de vaardigheden wel gaat bezitten.

Wat wij bieden

  • Salaris tussen de €2500 en €2900 afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Doorgroei mogelijkheden en een opleidingsplan op maat;
  • Reiskosten worden vergoed of je krijgt een werkbus voor woon-werk verkeer;
  • Niet dagelijks in de file;
  • Direct op contract bij de opdrachtgever met een 7 maanden of jaar contract, gevolgd door een contract voor onbepaalde tijd;
  • Fulltime vast baan.

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring als timmerman;
  • Woonachtig in de omgeving van Breda - Roosendaal - Tilburg;
  • In bezit van je VCA of bereid deze te behalen.

Over het bedrijf

Onze relatie zorgt ervoor dat alle verbouwprojecten tot in de kleinste details worden uitgewerkt, met de mooiste badkamers en interieurs als eindresultaat. Efficiëntie en transparantie zijn woorden die het bedrijf kenmerken. Het is een organisatie van vakmensen die snel schakelen en hard werken met een nuchtere aanpakkersmentaliteit.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze functie?
Je kan solliciteren door middel van je CV toe te sturen, wij zullen dan binnen 2 dagen laten weten of jij in aanmerking komt voor de functie.
Indien jij meer informatie wilt, kan je altijd even contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Deel via social media:
Jesper van den Berg

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent