Senior system engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 3800,- per maand
Direct naar:
Kort gezegd ondersteun je de klanten (hospitality/transport&logistiek, MKB+) op het gebied van geïntegreerde oplossingen: Cloud, Wi-Fi (WaaS), IT, (HIP) telefonie, en infrastructuur.

Over de functie

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als een klant belt naar de servicedesk en er worden vertragingen gemeld in een deel van 'jouw' Wifi-netwerk en je collega's kunnen het vanuit kantoor niet oplossen, spring jij direct in je auto.
Één van de switches blijkt een probleem te hebben en jij vervangt deze dan ook direct en gelukkig is de storing dan snel opgelost.

Als je eenmaal terug bent op het kantoor werk je de administratie bij en ga je met je collega's genieten van de lunch die klaar staat.

Je vertrekt na de lunch met de accountmanager naar één van je vaste klanten. Hier komt je regelmatig om onderhoud aan hun apparatuur uit te voeren. Daarnaast overleg je samen met je collega eens per half jaar over de voortgang en bijzonderheden bij de klant.

Bijna klaar?
Dan check je nog even je agenda voor morgen.
Je start de volgende dag met een teamoverleg, waarna je samen met een collega een Wi-Fi oplossing gaat installeren bij een klant.


Wat wij bieden

Wat bieden wij?

 • flexibiliteit (ook qua werktijden en eventueel thuiswerken);
 • Een goede overurenregeling;
 • Leuke en professionele collega's;
 • Een kans om door te groeien en mee te bouwen aan de organisatie;
 • Een salaris (afhankelijk van ervaring en leeftijd) van rond de €2800,- en €3800,- bruto per maand;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vast werk;
 • Vakantietoeslag en pensioen regeling;
 • Een telefoon, laptop en op termijn een auto (Tesla) van de zaak;
 • Een gezonde lunch met vers fruit;
 • Regelmatig leuke activiteiten.Wat wij vragen

Wie ben jij?

Ze zoeken iemand met minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een opleiding ICT op hbo-niveau. Mbo-4 met meer ervaring mag ook!
Rechtstreeks contact met klanten is voor jou geen probleem. Je denkt met ze mee en zoekt naar de beste oplossing. Je kunt prioriteiten stellen en gaat zelfstandig aan de slag.
Flexibiliteit is belangrijk: veel van de klanten werken 24/7. Jij niet, maar ze vragen je wel om eens per 6-8 weken de telefonische storingsdienst te draaien.
Je hebt verstand van Microsoft producten en bent bekend met switching en routing. Daarnaast ben je bekend met Wi-Fi en IP-telefonie producten. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Breda, Tilburg, Roosendaal.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat voor de bundeling van diensten en services onder 1 dak. De afgelopen decennia zijn zij uitgegroeid van hardware leverancier tot een allround dienstverlener op IT gebied. Het portfolio bestaat uit klanten die enkele diensten afnemen, maar ook uit grote partijen met complexe IT vraagstukken. Het bedrijf is gevestigd in Breda.

Solliciteren

Ben jij de systeembeheerder die wij zoeken?
En is deze full time vacature precies wat jij zoekt?

Neem dan gerust contact met mij op of solliciteer direct.
Vergeet niet je CV mee te sturen.

Deel via social media:
Maike Henstra

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent