Helpdeskmedewerker ICT

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben jij een echte telefoon tijger? Vind je bellen geweldig en wil je graag mensen helpen in de ICT? Lees dan deze vacature eens goed door en als je jezelf herkent bel of mail mij dan!

Over de functie

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een dienstverlenend ingesteld persoon die fan is van de telefoon. Iedere dag ontvangen zij telefoontjes van klanten die hun software gebruiken. Ze stellen dan vragen over de werking van het systeem of hebben soms ideeën over hoe het beter kan. Het komt ook voor dat ze om hulp vragen over hoe ze een proces het beste kunnen verwerken in het programma. Al deze gesprekken voer jij en leg jij vast in een kort verslag om vervolgens weer door te gaan naar een nieuw telefoontje.

Wat wij bieden

Wat kun jij verwachten?

  • Een uitdagende en afwisselende functie;
  • Een salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) van tussen de €2200,- en €2800,- bruto;
  • Betaalde trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een gezellig en jong team om mee samen te werken;
  • Een flexibele werkgever;
  • Vast werk. Direct op contract bij de opdrachtgever;
  • Leuke personeelsuitjes en borrels.

Wat wij vragen

Wie zoeken wij?

Iemand die graag deel uit wilt maken van een top team! Natuurlijk weet je nog niet alles, maar je bent leergierig en wilt graag snel volledig mee kunnen draaien op onze support afdeling. Het allerbelangrijkste is dat je goed bent aan de telefoon en je snel 'contact' maakt met de klanten. Doordat het bedrijf erg groeit is het soms wat hectisch maar daar kun jij wel tegen en je blijft uiteraard vriendelijk. Als je kennis hebt van verzekeringen of hypotheken, is dit een pre maar het is zeker geen must. Daarbij ben je woonachtig in de omgeving Breda, Tilburg, Roosendaal en fulltime beschikbaar.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat software maakt voor een markt die uitdagend lijkt. 'lijkt' inderdaad want er gebeurd veel in de branche. Er werken veel leuke en inspirerende mensen en juist met deze mensen heb jij telefonisch contact. Het team bestaat nu uit 13 mensen met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar. Het is een divers team van programmeurs, dienstverlenende support collega's en twee sales collega's. Ze beschikken ook nog eens over een mooie ruimte waar een tafeltennistafel, voetbaltafel etc. te vinden is voor een gezellige VrijMiBo!

Solliciteren

Is deze full time telefoniste/klantenservice functie in de IT echt iets voor jou?

Solliciteer dan direct of neem gerust contact met mij op!
Vergeet niet om je cv mee te sturen.

Deel via social media:
Maike Henstra

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent