Wegmarkeerder / Bijrijder

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 2400,- per maand
Direct naar:
Fulltime vast werk als wegmarkeerder in buitendienst, omgeving Den Bosch

Over de functie

In de functie van Wegmarkeerder / Bijrijder ben je onderdeel van een klein team in de buitendienst en draag je zorg voor het aanbrengen van tijdelijke en permanente markeringen op de weg, zoals lengtemarkeringen en figuraties.
Deze werkzaamheden voer je samen uit volgens vaste richtlijnen en instructies. Dit alles uiteraard met het in acht nemen van de veiligheid van jezelf en derden, door het treffen van noodzakelijke verkeersvoorzieningen.

Deze werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag, met af en toe een werkdag in het weekend. Tijden kunnen varieeren van 's ochtends vroeg tot later in de avond.

Wat wij bieden

Wij bieden;

  • werk in een informele werksfeer. Het begin van het weekend wordt iedere vrijdagmiddag ingeleid met een gezellige, niet verplichte borrel op de vestiging
  • werk in de buitenlucht en iedere keer een andere werkomgeving
  • doorgroeimogelijkheden en interne cursussen / opleidingen
  • kans op een contract bij de werkgever zelf
  • salaris € 13,63 excl. toeslagen

Wat wij vragen

Voor deze functie vragen wij;

  • een flexibele instelling, dit vanwege variatie in werktijden en werkzaamheden
  • een aanpakkersmentaliteit, je vindt het leuk om buiten langs de weg te werken
  • je bent een echte teamspeler en werkt graag in teamverband
  • VCA is een pré

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever uit de omgeving van Den Bosch zorgt al ruim 80 jaar voor een veilige doorstroom van verkeer. Zij leveren de beste omweg door rekening te houden met alle partijen, en dragen zorg voor bewegwijzering, wegmarkering, verkeersmaatregelen en geleiderails. Het is een organisatie waarbinnen passie en trots kernwaarden zijn. Werknemers gaan niet náár maar vóór hun werk, zijn trots op wat zij gepresteerd hebben en worden hier ook naar gewaardeerd.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze vacature, solliciteer dan direct via deze weg of neem telefonisch contact op met onze vestiging via 040-303 0980.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent