Machine operator met vast dienstverband

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Machine operator in de verpakkingsindustrie bij een co-packing bedrijf regio Etten-Leur / Breda. Fulltime functie in 2-ploegendienst en dienstverband met uitzicht op vast dienstverband.

Over de functie

Voor deze klant in de verpakkingsbranche zoeken wij een machine operator / lijnoperator. Als operator krijg je diverse en uiteenlopende verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Deze bestaan uit:

  • Instellen, afstellen en ombouwen van diverse verpakkingsmachines / productielijnen;
  • Adequaat ingrijpen bij (dreigende) storingen;

Werkzaam onder strenge HACCP-richtlijnen, ook schoonmaakwerkzaamheden betreffen een klein gedeelte van jouw werkzaamheden;
Je volgt een intern opleidingstraject;
Aansturen van de productiemedewerker;
Soortwissel, ombouw en opstart in samenwerking met productieleider en technische dienst;
Instellen randapparatuur zoals codeerapparaat, checkwegers en metaaldetectoren;
Incidenteel meehelpen met inpakwerkzaamheden.

Samen met je ploeg zorg je voor een optimaal draaiend productieproces met eindproducten van de hoogste kwaliteit.

De werkzaamheden vinden plaats in een twee ploegenrooster en incidenteel wordt er overgeschakeld naar drie ploegen.

Wat wij bieden

Een normale full time werkweek bestaat uit een 38,25 uur per week. Er wordt regelmatig overgewerkt en deze uren worden uitbetaald á 150%.

Onze klant biedt een leuke en groeiende kans als operator bij een mooi innovatief bedrijf. De functie zal aanvangen op uitzendbasis en na circa een half jaar, bij goed functioneren zal je een contract met vast werk ontvangen van het bedrijf zelf met een eventuele salarisverhoging. Ze volgen geen cao, maar hebben een bedrijfseigen regeling.

Wat wij vragen

Zie jij jezelf al als operator bij dit bedrijf werken? We zoeken een operator die minimaal voldoet aan onderstaande eisen, maar het belangrijkste is dat je leergierig bent en beschikt over een werkmentaliteit.

  • Woonachtig binnen een straal van ongeveer 20 kilometer;
  • Vapro A is zeker een pré, maar geen must.

Over het bedrijf

De klant heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van co-packing en zijn een van de meest professionele en vooraanstaande contractverpakkers in de Benelux.

Ze staan voor kwaliteit, betrouwbaar en beschikken over uitstekende faciliteiten. Hun klantenbestand bestaan uit verschillende A-merkfabrikanten (o.a. Mars, Haribo, Verkade etc.).

Solliciteren

Heb jij altijd al een baan als operator binnen de verpakkingsbranche, dan is dit je kans om te solliciteren. Dat kan door het sturen van je cv naar lucillebillet@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent