Vakantiekrachten gezocht voor mooi bedrijf in de Drechtsteden!

Opleidingen MBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 1100,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Vakantiekrachten gezocht die graag hun handen uit de mouwen steken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker. Mooie verdiensten!

Over de functie

Vakantiekrachten gezocht (periode juni, juli en augustus) voor een ontzettend leuk bedrijf in Zwijndrecht! Je gaat helpen bij het laden en lossen, met het ompakken, overstapelen,  uitpakken van vleesproducten, enz. Je weet van aanpakken en vindt het leuk om in een team te werken. Woon je in de omgeving Zwijndrecht (Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, etc) en wil je graag fulltime een aantal weken aan de slag, dan zoeken wij jou!
 

Wat wij bieden

Je bent een aantal weken beschikbaar in de periode juni, juli en augustus, bent niet bang om je handen uit te steken en wil graag als vakantiekracht aan de slag. Salaris afhankelijk van leeftijd en ligt tussen € 1.100,-- en € 1.900,-- bruto per maand.

Wat wij vragen

Wil je een leuk zakcentje verdienen, bijvoorbeeld voor je vakantie, en ben je een aantal weken beschikbaar, dan hebben wij een leuke vakantiebaan voor jou!

Over het bedrijf

Onze relatie is een heel gezellig en zeer sociaal bedrijf en verwerkt vleesproducten voor o.a. de horeca.

Solliciteren

ben jij die aanpakker die vakantiewerk zoekt, stuur dan snel je c.v.!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent