Groupon Sales Medewerker (24 - 40 uur)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Je gaat actief op zoek naar ‘new business’ door lokale ondernemers te benaderen om deals voor te stellen, te raadplegen en te sluiten. Hoe leuk is het dat jouw deal dan bij Groupon online staat! Informele, gezellig werksfeer. In centrum van Breda.

Over de functie

Als sales medewerker voor Groupon ga jij je volop bezig houden om 'new business' binnen te halen. Je zal hierbij lokale ondernemers benaderen om deals voor te stellen, te raadplegen en te sluiten.
Een juiste afhandeling van administratieve sales activiteiten behoort hierbij ook tot jouw werkzaamheden. Dit doe jij in samenwerking met Merchant Development teams. Je zal de activiteiten van elke ondernemer leren kennen, zoals bijv. producten en/of diensten, demografische gegevens van consumenten, consumentenbeoordelingen, onderscheid t.o.v. concurrenten, verdienmodellen en bepalende factoren voor winst. Je neemt het initiatief bij onderhandelingen over contractenkortingen en andere cruciale onderdelen. Jouw doel is om de salestargets te halen en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Na het sluiten van de deal met de ondernemers, werk je samen met Merchant Development-teams om een foutloze overgang van accounts te garanderen en die in lijn te brengen met de strategie van verkopers. Lopen de ondernemers tegen problemen aan, of hebben ze vragen, dan kunnen ze bij jou terecht.

Wat wij bieden

Wij bieden je:

 • Werken bij een snelgroeiend bedrijf in het centrum van Breda
 • Salaris: €10,15 (bij 22 jaar en ouder)
 • Uitdagende bonusregeling waarbij je kunt rekenen op een bonus tussen de € 250,00 en de € 750,00 euro per maand op basis van je eigen resultaat
 • Minimaal 24 uur beschikbaar. Je kan hier dus parttime maar ook fulltime aan de slag
 •  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Betaalde trainingen
 • Werken in een gezellig team
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10km  
 • Bonusregelingen zoals: Incentives, Bring a Friend, Verzuimreductie
 • Leuke bedrijfsuitjes en borrels.Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij mensen die houden van een uitdaging en communicatief vaardig zijn. Ben je die topverkoper en herken jij jezelf ook in onderstaande:

 • Je hebt meer dan een jaar succesvol in de sales/klantenservice gewerkt in het verleden;
 • Je bent iemand die mensen tactisch weet te overtuigen van het product
 • Je vindt het leuk om telefonische verkoopgesprekken te voeren
 • Communicatief sterk en empathisch.
 • Je bent nieuwsgierig naar mensen en lokale bedrijven en je hebt het vermogen om anderen gepassioneerd te maken
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je kan werken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur tot 20:00 uur.


Woonachtig in de regio: Breda/Tilburg/Oosterhout.


Over het bedrijf

Het bedrijf heeft 800 medewerkers verdeeld over 4 vestigingen die samen met veel plezier samenwerken. Hun doel is om hun eind-klanten: beter en sneller te informeren, te begeleiden bij keuzes en te helpen met het verrichten van aankopen. Dit kan via verschillende moderne manieren zoals via de telefoon, email, chat of andere manieren van communicatie-op-afstand.


In het bedrijf staat de mens centraal. Zij zijn een open en betrokken bedrijf, waar respect en fatsoen hoog in het vaandel staan. Gezamelijk tot de beste prestaties komen is waar zij samen aan werken.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie onder andere uitbesteed aan WerkTalent Breda. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Hierin bespreken we jouw ervaring en wensen en bekijken wij de mogelijkheden. Mocht de match er zijn? Dan stellen wij je graag voor en begeleiden wij je tot het tekenen van je contract en ver daar na!

Wil je meer informatie over de vacature?
Neem dan contact op met Yoline Muller
M: 06-13910441
T: 076-5300570
E: yolinemuller@werktalent.com

Deel via social media:
Yoline Muller

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent