Parttime orderpicker voor in de avonduren!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Etten-Leur
Salaris € 1900,- per maand
Direct naar:
Woon jij in de regio van Etten-Leur en ben je op zoek naar baan in de logistiek als orderpicker voor in de avonduren. Kijk dan snel verder!

Over de functie

Als orderpicker zorg je er voor dat de bestelling die gedaan zijn door klanten gepickt worden. Denk hierbij aan kruiden, sauzen, salades, vleeswaren, etc. De temperatuur binnen het magazijn is dan ook tussen de 2 en 7 graden Celcius. Het werk word gedaan aan de hand van een handscanner waar de orders op verschijnen. Deze ga je verzamelen aan de hand van een pompwagen en kratten. Aan het einde van de avond staat alles klaar, word het nog gecontroleerd en word het magazijn opgeruimd. Zo, de avond zit er op! Een werkavond is van 18:00 tot 23:00 (tot het klaar is). Ideaal voor een bijbaan of iemand die parttime vast werk zoekt in de regio van Breda.

Wat wij bieden

  • Passend salaris;
  • Je werkt in een team van leuke collega`s;
  • Werkplek dicht in de buurt;
  • De werkweek word op donderdagavond afgesloten met een biertje.

Wat wij vragen

  • Je bent een aanpakker, je fysieke gesteldheid is in orde;
  • Beschikbaar van maandag tot en met donderdagavond;
  • Woonachtig in de regio Etten-Leur.

Over het bedrijf

Onze klant is een groothandel die actief is in diverse segmenten. Vanuit meerdere vestigingen in Nederland proberen zij hun klanten te voorzien van de juiste producten. Ze zijn gespecialiseerd op het vers. Denk hierbij aan vleeswaren, salades, kruiden, sauzen & non food. Het contact met de andere magazijnmedewerkers is erg gezellig en men houd van een aanpakkersmentaliteit binnen het magazijn. In de avondploeg zijn ze dan ook op zoek naar orderpickers die het avondwerk kunnen doen!

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact met mij op. Dit kan via telefoon, mail, whatsapp of door gewoon binnen te stappen!

Deel via social media:
Rick Baremans

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent