Gouden handjes? Baan voor Installatiemonteur Onderhoudsmonteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Almere
Salaris € 2700,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Kom jij graag bij klanten op bezoek? Bezit jij over gouden handjes en allround technische kennis? Dan hebben wij een afwisselende baan voor jou binnen een klein bedrijf die een grote naam binnen de regio heeft opgebouwd.

Over de functie


Als Installatie- en Onderhoudsmonteur binnen deze kleine technische onderneming is iedere dag weer anders. Het ene moment loop je een CV ketel na en zorg je voor een goed draaiende ketel en het andere moment ga je een lekkend dak repareren.
Jouw klanten bestaan uit particulieren en samen met jouw drie andere collega’s sta je hun bij met het oplossen van allerlei technische zaken in en om het huis op elektra en op watergebied. Je bent zoals dat heet ‘het manusje van alles’ en allrounder op technisch vlak m.b.t. onderhoud en renovatie.
Elke werkdag start jij om 08:00 bij het bedrijf, pikt jouw werkbus op en ga je zelfstandig of met jouw collega naar de klus toe in de regio. Rond 16:30 lever je de bus weer bij het bedrijf af en je dag zit erop.
De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur. Je zal in eerste instantie gaan werken op uitzendbasis. De functie is voor onbepaalde tijd. Bij goede geschiktheid zal het bedrijf jou zelf een contract aanbieden.

Voor deze functie is een afgeronde aantoonbare MBO niveau 3 of 4 richting Elektro, Bouw of Installatietechniek absoluut noodzakelijk; niveau 2 voldoet dus niet.

Kernwoorden: installatie, monteur, elektrotechniek, elektra, CV monteur, verwarmingsmonteur, installatiemonteur, onderhoud, onderhoudsmonteur, servicemonteur, techniek, loodgieter, water, zonnepanelen, installatiebedrijf, riolering, montage, klusjesman.
 

Wat wij bieden

 • Succesvol technisch bedrijf;
 • Meer dan 100 jaar betrouwbare naam opgebouwd;
 • Bruto maandsalaris tot € 3.200,00;
 • Zelfstandig werken;
 • Klein team, enthousiast en zonder veel gezeur.


 

Wat wij vragen

 • Afgeronde aantoonbare MBO niveau 3 of 4 richting Elektro, Bouw of Installatietechniek (=absolute vereiste);
 • Rijbewijs B (=absolute vereiste);
 • Voor het rijden naar het bedrijf toe is eigen vervoer wenselijk, want zij zijn lastig met het openbaar vervoer te bereiken;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Interesse om verschillende technische taken uit te voeren of bij te leren;
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • Je bent netjes naar de klanten toe (=absolute vereiste);
 • Je hebt een behulpzame instelling en bent servicegericht (=absolute vereiste);
 • Je woont in de regio Almere, zoals Naarden, Bussum, Hilversum, Muiderberg, Muiden, Diemen, Weesp, Almere, Lelystad.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Almere is een gerespecteerd technisch bedrijf m.b.t. onderhoud en renovatie in en om het huis van particulieren. Al meer dan 100 jaar bieden zij de helpende hand op allerlei technisch gebied (elektra en water). De klanten waarderen het bedrijf om haar professionaliteit en geleverde diensten.

Solliciteren

Is deze functie helemaal iets voor jou? Ga dan als volgt te werk:

1. Zorg voor een recent bijgewerkt CV waarin jij duidelijk de werkperiodes (inclusief datum) aangeeft en tevens een korte opsomming geeft van de verrichte (stage) werkzaamheden.
2. Stuur jouw CV naar ons op via de solliciteer button en bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact met je op, om je uit te nodigen voor een kennismaking.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent