Gezocht: gedreven technicus met oog voor detail!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Als fulltime Pre Delivery Inspection monteur controleer jij de technische- en kwaliteitseisen van grondverzetmachines! Oog voor detail en een technische achtergrond is hierbij van belang.

Over de functie

Als fulltime PDI-monteur (Pre Delivery Inspection) sta je garant voor de kwaliteit van grondverzet machines. Jij controleert of de gewenste modificaties gedaan zijn, alle extra opties bevestigd zijn en of de machine functioneel en op technisch gebied optimaal werkt. Hierbij houd je de normen en kwaliteitswensen van de klant goed in de gaten. Wanneer nodig zorg jij ook voor de assemblage van de laatste onderdelen.
Voordat de machines opgeleverd worden ga jij ook een cosmetische keuring voeren. Je controleert op schade, kijkt of de machine schoon is en checkt of de juiste stickers en instructies aanwezig zijn. Vanzelfsprekend doe je dit niet alleen, samen met 13 collega's zorg jij dat alles tot in de puntjes klopt!

Kort samengevat:
• Controle van de elektrotechniek en hydrauliek van grondverzetmachines;
• Cosmetische controles van grondverzetmachines;
• Assemblage van de laatste onderdelen.

Wat wij bieden

In deze functie kun je naast een full time vaste baan rekenen op:

• Een salaris tussen de €2100,- en €2500 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
• Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• ADV toeslag;
• Reiskostenvergoeding;
• Opleidingsmogelijkheden;
• Werken in een team van ervaren collega's;
• Een goede werksfeer.

Wat wij vragen

Om deze voltijd functie als PDI monteur goed te kunnen uitvoeren, is al enige jaren werkervaring in een technische werkomgeving (bijvoorbeeld als automonteur) noodzakelijk.

Daarnaast vragen we:
• In het bezit van rijbewijs B;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Woonachtig in de omgeving van Groot-Ammers.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met allerlei internationale logistieke oplossingen. Zo verzorgen zij voornamelijk bijzonder vervoer waar een optimale combinatie wordt gemaakt tussen transport over de weg, water en door de lucht. Daarnaast verzorgen zij ook opslag en diverse technische diensten zoals inspectie, assemblage en modificaties.


Van oorsprong zijn zij een familiebedrijf en de gedrevenheid die hierbij komt kijken is nog steeds aanwezig. Hier wordt ook veel waarde aan gehecht. Zij zijn gevestigd in Groot-Ammers: centraal gelegen in het land, binnen de driehoek Rotterdam, Utrecht en Dordrecht.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de werving van een full-time PDI monteur uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Gorinchem. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever.

Dus ben je op zoek naar een leuke voltijdbaan als monteur of in de techniek? Of wil je graag nog wat extra informatie?

Bel of app naar: 06-33378643 of stuur een mailtje naar: thomasdebruijne@werktalent.com

Deel via social media:
Thomas de Bruijne

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent