Magazijnmedewerker Licht en geluid

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Capelle aan den IJssel
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor alle in en uitkomende goederen. Als magazijn medewerker zul je o.a. de rollen als orderpicker en inspecteur vervullen. vanuit de loods check je de inkomende materialen op beschadegingen of ontbrekende stukken. Affiniteit met licht en geluid is zeker handig en maakt de vaste baan een stuk leuker.

Wat wij bieden

  • Vast werk binnen een groeiende organisatie;
  • Uitstekende werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent full time beschikbaar;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met licht- en geluid;
  • Verder ben je nauwkeurig, teamplayer en een harde werker.Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht en geluid. Met de hoofdvesteging in België en vestigingen in Nederland(Rotterdam), Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Zuidoost - Azië . Zij verhuren, leasen en distributeren hun materiaal vanuit hun loods over heel de wereld.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar mariovandieren@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613497691.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Mario Van Dieren

Mario Van Dieren

0180 – 76 70 01 
mariovandieren@werktalent.com

WhatsApp Mario Van Dieren    Ga naar instagram van Mario Van Dieren


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent