MS Dynamics AX Ontwikkelaar voor Consumentenmerk

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 3000,- tot € 4500,- per maand
Direct naar:
Uitdagende en afwisselende functie binnen modern en internationaal bedrijf in Almere. Zelfstandigheid en een vaste baan.

Over de functie

In deze functie (Ontwikkelaar) ontwerp en realiseer je programmatuur van Microsoft Dynamics AX (2012) voor dit Internationale bedrijf.
Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om het geleerde toe te passen in (interne) projecten. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s en interne klanten.
Kortom

Wat wij bieden

Geboden wordt een internationale werkomgeving waar korte lijnen en een open cultuur heersen. Het betreft een fulltime functie met een vast dienstverband.
Naast een prima salaris (tussen de 3.000 en 4.500 euro) biedt het bedrijf een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

Je hebt HBO denk- en werkniveau.
Je hebt passie voor Microsoft technologie.
Je hebt minimaal enkele jaren programmeer ervaring in Dynamics AX.
Kennis van .Net is een pré.
Je hebt kennis en ervaring met Microsoft SQL Server

Over het bedrijf

Dit is één van de snelstgroeiende en bekendste bedrijven van Almere. Zij richten zich op het bedenken, produceren en verkopen van consumentenartikelen die via vele retailkanalen in Europa hun weg vinden naar de consument.

Solliciteren

Voel je je aangesproken door de functie en taakomschrijving en herken je jouw kunnen en wensen erin? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar almere@werktalent.com. Wij zullen jouw reactie binnen 24 uur behandelen. Mocht je vragen hebben over de inhoud van de functie of andere mogelijkheden voor werk via WerkTalent Almere, dan kun je telefonisch contact met mij opnemen om dit te bespreken of een kennismakingsafspraak in te plannen. Robbert Verheij: 06 302 1977 2

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent