Reachtruck Chauffeurs voor dagdienst

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 1906,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Baan voor onbepaalde tijd, fulltime, dagdienst. Kans op vast dienstverband. Wij zoeken met spoed reachtruck chauffeurs voor een middelgroot productiebedrijf in Almere.

Over de functie

Als reachtruck chauffeur kom je te werken in het magazijn, alwaar dagelijks orders worden klaargezet voor transport en nieuw geproduceerde goederen worden opgeslagen. Je werkt met meerdere collega’s en samen zorg je dagelijks voor een nauwkeurige en snelle afhandeling. Je zit veel op de reachtruck en springt waar nodig bij in het magazijn.

Wat wij bieden

De werktijden zijn van 06:00 - 15:00 uur op maandag tot en met vrijdag. In overleg soms ook van 07:30 - 16:30 uur, dit is afhankelijk van de drukte.
Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal 1.900 euro bruto per maand exclusief vakantiegeld en eventuele overurentoeslag.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid kan het een vaste baan worden.

Wat wij vragen

Je hebt een geldig reachtruck certificaat en aantoonbaar ervaring binnen een middelgroot magazijn. Daarnaast heb je recente ervaring op de reachtruck.
Je bent nauwkeurig en stipt. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. 
Bij voorkeur woon je in Almere.
Je bent flexibel ten aanzien van overwerk (bij drukte) en eventueel werken op zaterdag (natuurlijk ontvang je hiervoor toeslagen).
Je bent per direct beschikbaar.
Het betreft een fulltime functie.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Almere is een succesvolle internationale verkoop- en productieonderneming. Het assortiment is te koop in o.a. supermarkten binnen Nederland en vele Europese landen.

Solliciteren

Je kunt solliciteren via de button op deze pagina of jouw CV en motivatie sturen aan: almere@werktalent.com.

Zorg er altijd voor dat jouw CV bijgewerkt is met jouw laatste baan én zorg ervoor dat de maanden en jaartallen van jouw banen duidelijk zijn aangegeven.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent