Productiemedewerker met ervaring in de metaal

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerkapelle
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
We zijn op zoek naar een full time medewerker voor de metaalafdeling in een technische werkomgeving. Het gaat om een vaste baan voor langere periode voor 38 uur per week.

Over de functie

Je gaat ondersteunend werk verrichten als monteur op de afdeling metaalbewerking. Je ondersteund bij het vervaardigen van complete Anti-Fouling en kathodische beschermingssystemen voor in de scheepvaart en de Offshore Markt.

Wat wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze onderneming is gericht op groei en overzichtelijk met korte communicatielijnen. Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In onze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Het gaat om een full tim efunctie met uitzicht op vast.
 

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een technisch talent met inlevingsvermogen en de capaciteit om onze orders tot het beste product te maken. Als medewerker werkplaats van de metaalafdeling ben je flexibel, heb je doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en kan goed planmatig werken.
Ervaring met monteren van metaal is een pre.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een mooi familieberijf in de buurt van Zoetermeer/Den Haag. Het bedrijf heeft hier twee locaties en over de hele wereld hebben ze meerdere vestigingen en ze staan op het punt om een nieuwe vestging te openen. HEt is een mooi groeiend bedrijf met veel toekomst mogelijkheden.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie of wil je graag meer informatie? We horen dan graag van je. Je kan ons bereiken op 0180-767001 of je kan een mail sturen naar saschabakker@werktalent.com

Deel via social media:
Sascha Bakker

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent