Productiemedewerker Drukkerij - Binder

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Werkendam
Salaris € 1750,- tot € 2050,- per maand
Direct naar:
Wil jij werken bij één van de beste kwaliteitsdrukkerij in het middensegment in Werkendam? Ben je leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt geen opleiding nodig om hier te werken, wel dien je bereidt te zijn te willen leren!

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers, een gepasioneerde drukkerij in Werkendam, zijn wij vanwege groei op zoek naar productiemedewerkers voor de binderij afdeling.

Samen met de binder verzorg je op één van onze machines (Kolbus KM610) al het bindwerk voor het vervaardigen van brochures. Jouw taak is het assisteren van de binder bij de bediening van de bindmachine. Je verzorgt de aanvoer van de te binden pallets, je stapelt de verschillende katernen in de machine en verpakt de gebonden brochures in dozen.

Het betreft een 40-urige werkweek in een twee ploegendienst (6.00 - 14.00 / 14.00 - 22.00).

Wat wij bieden

  • Vaste baan! Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever
  • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit zal liggen tussen € 1750 en € 2050 bruto per maand op fulltime basis
  • Reiskostenvergoeding vanaf 15 kilometer
  • Ploegentoeslag 116.5%Wat wij vragen

  • Fulltime inzetbaar
  • Je bent bereidt om het vak te leren
  • Je bent energiek. Doorzetten zit in jouw bloed
  • Uitstekende beheersing van de Nederlande taal; dit in verband met de interne communicatie
  • Polderjongens mentaliteit
  • Je kunt op eigen gelegenheid in Werkendam komen (lastig met OV te bereiken)

Over het bedrijf

Binnen dit familiebedrijf staat gedrevenheid altijd bovenaan. Samen met hun personeel willen zij de beste zijn, in alles wat ze doen. Daar heb je vakmensen voor nodig met een passie voor mooi drukwerk. Een kwestie van focus en elkaar scherp houden. Elke dag weer. Zo zijn ze uitgegroeid van kwaliteitsdrukkerij in het middensegment tot specialist in hoge oplages vellenoffset.

Je komt te werken binnen een fijne en moderne werkomgeving. Natuurlijk investeren zij in jouw toekomst. Tijdens je werk krijg je een interne opleiding tot hechter zodat jij na goed doorlopen van de opleiding een volwaardig vakman of vakvrouw bent.


Het bedrijf is gelegen in de driehoek van Breda, Utrecht en Rotterdam.

Solliciteren

WerkTalent is al jaren partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Natascha Honders: 06-12216123 / nataschahonders@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent