Paneelbouwer binnendienst

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerkapelle
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een vaste baan in de techniek waarin je full time kan werken en verder kan groeien? Dan is dit een mooie kans.

Over de functie

Je gaat ondersteunend werk verrichten bij het vervaardigen van complete Anti-Fouling en kathodische beschermingssystemen voor in de scheepvaart en de Offshore Markt.

Wat wij bieden


Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze onderneming is gericht op groei en overzichtelijk met korte communicatielijnen.
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In onze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om.
 

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een technisch talent met inlevingsvermogen en de capaciteit om onze orders tot het beste product te maken. Als elektromonteur ben je flexibel, heb je doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en kan goed planmatig werken.

  • een achtergrond richting elektrotechniek is een pre.
  • Je bent fulltime beschikbaarOver het bedrijf

Voor een internationaal georienteerd bedrijf zijn we op zoek naar een fulltime technische medewerker voor in de binnendienst. Dit bedrijf is gevestigd tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam.

Solliciteren

Stuur snel je CV of stuur een mailtje. Je mag natuurlijk ook bellen voor meer informatie. Wij zullen proberen om een gesprek voor je te regelen zodat je snel aan de slag kan.

Deel via social media:
Quinty Flier

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent