Goed met cijfers? Junior Assistent Controller 32-40 uren per week

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naarden
Salaris € 3200,- tot € 4000,- per maand

Functie omschrijving

Samen met jouw collega’s op de Financiële Afdeling zorg jij dagelijks voor het aanleveren en bijhouden van de financiële cijfers.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het kunnen beantwoorden van de vragen:
Hoe staan we ervoor deze maand ?
Wat zijn jouw bevindingen en conclusies naar aanleiding van de rapportages?
Wat kan er verbeterd worden?
Welke veranderingen dienen doorgevoerd te worden?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden hou jij je bezig met de uitvoering van o.a. de volgende taken:

 • Het aanleveren van cijfers m.b.t. de maandafsluitingen;
 • Het analyseren van de cijfers en resultaten;
 • Het regelmatig overleggen met jouw collega’s controllers;
 • Het opmaken van voorstellen ter verbetering;
 • Het doorgeven van de verbeteringen aan de medewerkers financiële administratie.

Het mooie aan deze functie is dat jij jouw conclusies en aanbevelingen deelt met de Controllers van het bedrijf; zij zullen dit samen met jou oppakken om samen met jou de afdeling op een hoger plan te brengen.
Het zal zeker nodig zijn om regelmatig bezoeken af te leggen aan de diverse vestigingen van het bedrijf. Zo hou jij altijd met iedereen ‘vinger aan de pols’.

De functie is voor onbepaalde tijd. Het kan fulltime of parttime worden ingevuld. Het bedrijf biedt jou zelf direct een contract aan; je komt dus rechtstreeks in dienst van het bedrijf.

Mooie functie vind je ook niet?
Zeker als jij je bedenkt dat jij zal gaan werken voor een financieel zeer gezonde wereldmarktleider met mooie ontwikkelingskansen binnen jouw beroep en sector.
Word jij later één van de Controllers van het bedrijf?

Kernwoorden: controlling, assistent controller, controller, maandafsluitingen, interne controlling, boekhouding, financieel, economisch, accountantskantoor, accountancy, HBO, hbo, consultant, finance, assistent accountant, junior accountant, business controller, bedrijfseconomie, fulltime, parttime, audit, control, corporate finance.

N.B. In verband met de huidige samenstelling van het team, worden kandidaten tot maximaal 6 jaar relevante werkervaring uitgenodigd te reageren op deze vacature. Dit is geheel passend bij de wensen van het bedrijf, het geboden salaris en de wensen van de controllers.
 

Wat wij bieden

 • Prachtige onderneming met wereldmarktleiderspositie;
 • Mooie kans om richting Controller door te groeien;
 • Mogelijkheid om 32 of 40 uren per week te werken;
 • Bonussysteem;
 • Uitdagend arbeidsvoorwaardelijk pakket;
 • Startsalaris van maximaal € 4.000,00 bruto per maand op basis van fulltime; een ander hoger salaris zal niet tot de mogelijkheid behoren.


 

Wat wij vragen

 • Afgeronde én aantoonbare HBO opleiding richting Financieel of Economisch (=absolute vereiste);
 • Je bent een junior kandidaat met maximaal 6 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen een internationale onderneming of bijvoorbeeld binnen de accountancy (=absolute vereiste);
 • Prettig in de omgang en communicatief sterk;
 • Vlotte en eerlijke communicatie met jouw collega’s;
 • Zeer vlotte Engelse taalbeheersing;
 • Goede Audit & Control kennis (rapportages e.d.)
 • Je woont binnen een straal van 40 kilometer van het bedrijf, zoals Bussum, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Almere, Weesp, Muiden, Diemen, Amsterdam, Amstelveen, Lelystad, Harderwijk, Zeewolde, Huizen.


N.B. In verband met de huidige samenstelling van het team, worden kandidaten tot maximaal 6 jaar relevante werkervaring uitgenodigd te reageren op deze vacature. Dit is geheel passend bij de wensen van het bedrijf, het geboden salaris en de wensen van de controllers.
 

Over het bedrijf

Dit mooie bedrijf te Naarden is actief over de gehele wereld en hebben al jarenlang een marktleiderspositie. Het bedrijf heeft diverse vestigingen en dochterondernemingen. Haar klantengroepen waarderen dit bedrijf al jarenlang om haar aanpak, professionaliteit en vakbekwaamheid.

Solliciteren

Is deze functie helemaal iets voor jou? Kan je volledig voldoen aan de gestelde eisen?
Ga dan als volgt te werk:

1. Schrijf een korte motivatiebrief (=verplicht) waarin helder naar voren komt waarom jij voor deze functie de meest geschikte kandidaat bent.
2. Zorg voor een recent bijgewerkt CV waarin jij duidelijk de werkperiodes aangeeft (maand, jaartal) en tevens een korte opsomming geeft van de verrichte werkzaamheden.
3. Stuur beide bestanden naar ons op via de solliciteer button en bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact met je op voor een kennismaking. Tijdens dit kennismakingsgesprek verstrekken wij jou veel informatie over het bedrijf. 

We zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Ab Kettenis

Ab Kettenis

088 – 99 88 736
abkettenis@werktalent.com

WhatsApp Ab Kettenis     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent