Vast werk: Procesoperator (met VAPRO opleiding!)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2900,- per maand
Direct naar:
De procestechniek is de toekomst! Daarom hebben we iemand nodig die opgeleid wil worden tot Procesoperator. Wil je werken in een innovatieve organisatie en wil jij je persoonlijk verder ontwikkelen? Dan is deze vacature wat voor jou!

Over de functie

Als full-time beginnend Procesoperator draai je, onder begeleiding, in een vijfploegendienst mee en volg je een opleiding tot Procesoperator. Dit is een mbo-opleiding die je klaarstoomt voor het werk en die zorgt dat je jarenlang verzekerd bent van een interessante, goed betaalde baan. Uiteraard krijg je ook tijdens het opleidingstraject een goed salaris geboden.

Wat wij bieden

De organisatie vindt het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen maar ook dat jullie het beste uit elkaar halen. Jouw ontwikkeling heb je daarom ook in eigen handen. Wij bieden jou:

• Een fulltime functie (gemiddeld 33,6 uur per week).
• Je zult werken in vijfploegendiensten waardoor je veel vrije tijd hebt.
• Je hebt recht op een ploegentoeslag.
• Het salaris is € 15,46 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en daar komt nog € 4,33 bruto per uur aan ploegentoeslag bovenop

Deze functie kan zich uitbreiden naar een contract voor onbepaalde tijd. (vast contract)

Wat wij vragen

Drie redenen waarom dit (n)iets is voor jou:

• Je hebt een HAVO diploma of een VMBO-TL diploma met enkele exacte vakken
• Schoolvakken zoals wiskunde en natuurkunde zijn voor jou gemaakt
• Je hebt gevoel voor techniek

Daarnaast vragen we:
• Bij voorkeur ervaring als productiemedewerker
• Bij voorkeur ervaring in ploegendienst

Over het bedrijf

Eén van onze partners, gevestigd in de regio Gorinchem (gelegen in de driehoek Tilburg, Utrecht en Breda) is marktleider in het verwerken van botten tot grondstoffen voor diverse technische industrieën en bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Aangezien zij gestaag groeien en de fabriek zich doorlopend verder ontwikkeld zijn wij voor hen op zoek naar nieuwe voltijd collega`s die bewust kiezen voor een stabiele carrière in de procestechniek.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar een nieuwe medewerker toevertrouwt aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Gorinchem. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgever.

Dus ben je op zoek naar een leuke full time baan als leerling-operator met veel doorgroeimogelijkheden? Of wil je graag nog wat extra informatie?

Bel of app naar: 06 – 19476246 of stuur een mailtje naar: esmeydehaas@werktalent.com.

Deel via social media:
Esmey de Haas

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent