Gastvrouw / receptioniste ( parttime )

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Als telefoniste / receptioniste ben je naast het visitekaartje van de organisatie ook verantwoordelijk voor wat secretariële werkzaamheden.

Over de functie

Ontzorgen, regelen en organiseren zit simpelweg in je bloed. Of het nou gaat om het ontvangen van bezoekers, het beheren van de receptie, het verzorgen van een uitgebreide lunch of het regelen van een zakenreis: jij doet het met veel plezier!

Als parttime gastvrouw / secretaresse / office manager (geef het beestje maar een naam ;-) ), liggen je verantwoordelijkheden onder andere bij het volgende:

• Voorbereiden van vergaderingen, lunches en meetings;
• Contact leggen en onderhouden met leveranciers;
• Aanspreekpunt voor de inkoop van verschillende producten;
• Op orde houden van vergaderruimtes;
• Zoeken en boeken van externe locaties voor trainingen, meetings en andere bijeenkomsten.

Kortom, je zegt wel eens gekscherend: "Hospitality is my middle name!"

Wat wij bieden

Wij zijn een financieel gezonde, internationale én groeiende organisatie en bieden graag kansen aan (young) professionals. Sterker nog, dat zijn we (bijna) allemaal binnen de organisatie en na een aantal interne stappen zitten wij prima op onze plekken. Zo niet? Dan wordt er graag gekeken naar interne doorgroeimogelijkheden, zodat iedereen zit waar hij zich het best voelt.

Daarnaast bieden wij:

• Passend salaris tussen de €1.975 en €2.225 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring
• 27 vakantiedagen
• Parttime (24 uur / 3 dagen) uitdagende en zelfstandige functie
• Vaste baan met kans op een contract voor onbepaalde tijd
• Mooie stap in je carrière
• Práchtig nieuw kantoorpand, direct langs de A15

En dat op ongeveer 30 minuten van Utrecht én Rotterdam. Tegen de files inrijden is dus wél mogelijk!

Wat wij vragen

Natuurlijk ben jij een ster in plannen en organiseren, waar jij het overzicht en de details niet uit het oog verliest. Je vindt het belangrijk om volgens bepaalde procedures en richtlijnen te werken, maar wilt ook graag de ruimte krijgen om mee te denken over betere en efficiëntere opties.

Daarnaast vragen we:
• Mbo-niveau 4 werk - en denkniveau;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

En we hoeven je vast niet te vertellen dat je een representatieve uitstraling moet hebben, als bezoekers binnen komen voelen ze zicht van harte welkom!

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen wij een open en informele bedrijfscultuur, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Solliciteren

WerkTalent is al jaren partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je de gehele procedure.

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 / floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent