Assistent inkoop (internationaal)

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1900,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Je vindt het leuk om je mede te bemoeien met onderhandelingen, komt met ideeën en gaat voor het beste resultaat.

Over de functie

Als inkoop assistant ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel inkopen van de goederen. Je bent kritisch als het gaan om de voorwaarden en het inkoopresultaat. Deze doelen behaal je onder andere door:

 • Tijdige en correcte uitvoering van het inkoopproces;
 • Volledige en juiste informatieoverdracht;
 • Archiveren van benodigde informatie.


Doordat wij veel op projectbasis werken, werk je veel samen met de collega's van de sales, kwaliteit en logistiek. Je bent de grote ondersteuning van de inkoper en zorgt dat alle administratieve afhandelingen in orde zijn.

Wat wij bieden

Deze functie is best pittig, wij willen je dan ook belonen zoals je dat verdient!

Wij bieden onder andere:

 • Een mooie, fulltime en vaste baan;
 • Prima basissalaris tussen €19.50 en €2.475 bruto per maand;
 • Hele mooie, nieuwe werklocatie;
 • Stabiel, ambitieus en gedreven team;
 • Concrete opleiding - en ontwikkelingsmogelijkheden.


Ook vinden wij ons team heel belangrijk en lunchen wij gezellig samen, hebben we regelmatig vrij-mi-bo's en hechten we veel waarde aan onze uitjes.


Wat wij vragen

Je vindt het belangrijk om goede resultaten te behalen en dit krijg jij voor elkaar door je gepassioneerde, gemotiveerde en gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig in meerdere wereldtalen en weet hoe de inkoopwereld in elkaar steekt.

Wij vinden het belangrijk dat je:

 • Hbo werk - en denkniveau hebt, bij voorkeur aangevuld met een opleiding Commerciële Economie, Business Studies of Bedrijfskunde;
 • 1 tot 3 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie bij een internationale organisatie;
 • Administratief zeer sterk onderlegd bent.

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen wij een open en informele bedrijfscultuur, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Wij zijn ruim een jaar geleden verhuisd naar een prachtige, nieuwe locatie vlakbij Gorinchem, en zijn dus makkelijk te bereiken vanaf Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Solliciteren

WerkTalent is al jaren partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je de gehele procedure.

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 / floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:
Floortje de Valk

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent