Distributiechauffeur C(E)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2150,- per maand
Direct naar:
Rondrijden in een nieuwe Mercedes, mooie routes, soms bekend en toch ook die uitdaging. Jij maakt klanten blij. En ook zelf heb je er zin in. Ervaren of net gestart, wij bieden je goede uren met uitzicht op een vast dienstverband.

Over de functie

Voor onze chauffeur begint de dag op het depot waar je de vrachtwagen laat laden aan de dok. Vervolgens vertrek je om je route te gaan rijden. Afhankelijk van de discipline waar je werkt rijd je met of zonder bijrijder. De verschillende locaties worden bezocht en de vracht wordt door jou gelost. Het kan voorkomen dat je de klant nog laat afrekenen via pin of dat er goederen mee terug moeten worden genomen. Als nationaal chauffeur CE rijd je routes in Nederland. Dit kan fulltime en parttime.

Mocht je nu alleen je C hebben of net gestart? Dat is helemaal geen probleem. Op het moment dat jij jezelf bewijst investeert onze klant ook weer in jou met de mogelijkheid je E te halen.

Wat wij bieden

  • Full time baan;
  • Per 6 weken niet langer dan 44 uur per week werken;
  • Tijdelijk dienstverband op uitzendbasis met hierna de mogelijkheid tot onbepaalde tijd bij de opdrachtgever;
  • Rijden in nieuwe vrachtwagens binnen Nederland;
  • Werkdagen van maandag tot en met zondag, weekenden uitsluitend in overleg;
  • Salaris en toeslagen conform TLN cao (beroepsgoederenvervoer), Schaal D (ervaringsafhankelijk).

Wat wij vragen

  • In bezit van C(E) rijbewijs en code 95;
  • In bezit van een geldige digitale chauffeurspas;
  • Goede beheersing Nederlandse taal;
  • Fysiek sterk.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote logistieke dienstverlener in Nederland. Het is een toonaangevend bedrijf met een groot wagenpark. Ze investeren in goede materialen, zo kom je LNG-trucks, elektrische trucks en PIEK-opleggers tegen binnen het bedrijf. Wij zijn op zoek naar een distributiechauffeur in de regio Utrecht. Er zijn overigens diverse andere startlocaties (Rotterdam, Pijnacker, Hendrik-Ido-Ambacht, Houten, Amsterdam), we kijken samen naar de beste locatie voor jou!

Solliciteren

Denk jij dat dit nu jouw toekomstige baan zou kunnen zijn? Solliciteer dan direct en vergeet niet je meest recente CV te uploaden.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent