Mechanisch monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- per maand
Direct naar:
Machines monteren én werken in een snelgroeiend bedrijf? Lees snel even verder!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een mechanisch monteur. In deze functie ga je machines in elkaar zetten op de werkplaats. De machines die jij in elkaar zet worden geplaatst bij bedrijven over de hele wereld.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

De onderdelen voor de machine komen binnen bij de werkplaats. Het is aan jou de taak om met behulp van een technische tekening deze onderdelen samen te voegen tot de gewenste machine. Waar nodig zorg jij ervoor dat de onderdelen aangepast of vermaakt worden zodat de onderdelen perfect op elkaar passen en de machine goed werkt. Dit is best secuur werk, maar dat is voor jou geen probleem!
 

Wat wij bieden

Uiteraard word je ook beloond voor jouw inzet. Het bedrijf kent een informele bedrijfscultuur en heeft gezellige bedrijfsborrels. Bovendien is het bedrijf gevestigd in een super modern gebouw.

Verder bieden wij jou:

  • Een salaris tussen de €2.200,- en €2.700,- bruto
  • Fulltime functie met kans op vast werk
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze full time functie is het van belang dat je verstand hebt van mechanica en het leuk vindt om te sleutelen.

Verder vragen wij:

  • Ervaring met het lezen van technische tekeningen
  • Ervaring met metaal (slijpen, boren)
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/ of Engelse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale, groeiende organisatie die ook nog eens marktleider is in hun branche! Ze houden zich voornamelijk bezig met bijzondere machines, kranen en installaties. Deze machines verzorgen zij van aanvraag tot ontwerp en van plaatsing tot onderhoud.

Ondanks dat onze opdrachtgever over de hele wereld opereert, zit het hoofdkantoor en de werkplaats in Gorinchem. Dit is makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Utrecht, Tilburg of Breda. Lekker centraal dus.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever en kun je op zeer korte termijn op gesprek en - indien het van beide kanten goed bevalt - zo snel mogelijk starten.


Ben je op zoek naar een vaste baan als mechanisch monteur of wil je meer informatie? Bel, mail of app naar Thomas: 06 –33 37 86 43 of thomasdebruijne@werktalent.com

Deel via social media:
Thomas de Bruijne

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent