Ambitieuze inkoop assistent (regio Azië)

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

De Purchase Assistant draagt zorg voor het operationeel inkopen van medische goederen en medicijnen ten behoeve van ontwikkelingsorganisaties. Kritisch in dit proces is het leveren van een bijdrage aan een uitstekende leveringsperformance en een positief inkoopresultaat. Dit is onder andere te bereiken door :

• Maken en plaatsen van inkooporder;
• Opvragen van artikelinformatie, levertijd en prijzen bij leveranciers;
• Een correcte en tijdige uitvoering van alle onderdelen in het proces;
• Juist overleg met je collega inkoper en supply chain manager
• Een juiste informatieoverdracht en het archiveren van alle benodigde informatie.

Door het projectmatige karakter van onze handel, werk je tevens nauw samen met de afdelingen Sales, Quality en de gehele Supply Chain.

Wat wij bieden

Onze partner is een financieel gezonde, commercieel én maatschappelijk betrokken organisatie met een prettige werksfeer.

Daarnaast bieden wij:

• Startsalaris tussen de €1.800 en €2.200
• 27 vakantiedagen
• Heldere bonusstructuur
• Fulltime, vaste baan met kans op een contract voor onbepaalde tijd
• Mooie tweede of derde stap in je carrière
• Opleiding - en doorgroeimogelijkheden

En dat op ongeveer 30 minuten van Utrecht én Rotterdam. Tegen de files inrijden is dus wél mogelijk!

Wat wij vragen

Bij deze maatschappelijk betrokken organisatie voel jij je thuis, ook jij hebt de maatschappij hoog staan en wilt hier je steentje aan bijdragen. Jij doet je werk met accuratesse, volhardendheid, passie en gaat altijd voor optimaal resultaat. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal doordat je eerder in een internationale handelsomgeving gewerkt hebt.

Verder vragen wij:

• HBO werk - en denkniveau
• 0 tot 3 jaar werkervaring
• Enige ervaring met inkoop, door bijvoorbeeld een minor/stage/werkervaring

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen wij weinig hiërarchische sfeer, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan ons de werving en selectie uitbesteed. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is. 

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna. 

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 / floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent