Sales Support Assistant (fulltime / vast)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Op de afdeling Sales ondersteun je de Accountmanager o.a. bij het maken en uitwerken van offertes en complexe internationale aanbestedingsdossiers, het nabellen van offertes, het bewaken van de marge en het actueel houden van klantgegevens.

Het leggen en onderhouden van contacten met relaties en klanten hoort bij de dagelijkse werkzaamheden en gaat jou goed af. De telefoon is jouw favoriete communicatiemiddel.

 

Wat wij bieden

Onze partner is een financieel gezonde en maatschappelijk betrokken organisatie met een prettige werksfeer.

Daarnaast bieden wij:

- Startsalaris tussen de €1.800 en €2.200
- 27 vakantiedagen
- Heldere bonusstructuur
- Fulltime, vaste baan met kans op een contract voor onbepaalde tijd
- Mooie tweede of derde stap in je carrière
- Opleiding - en doorgroeimogelijkheden

En dat op ongeveer 30 minuten van Utrecht én Rotterdam. Tegen de files inrijden is dus wél mogelijk!
 

Wat wij vragen

Jij doet jouw werk met passie en gaat altijd voor optimaal resultaat. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Franse taal. Je hebt eerder in een internationale handelsomgeving gewerkt, bent resultaatgericht, proactief en stressbestendig.

Verder vragen wij:
- Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op commercieel gebied;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden;
- Een gezonde dosis lef en ambitie.

Onze partner kijkt, net als wij, graag verder dan een cv! Mocht je dus niet aan alle bovenstaande wensen voldoen, nodigen we je alsnog van harte uit om te solliciteren!

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen wij weinig hiërarchische sfeer, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent Gorinchem de werving en selectie uitbesteed. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 / floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent