Commerciële toppers gezocht in Tilburg centrum (parttime)

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 1700,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Je werkzaamheden zullen na een inwerkperiode erg verschillend zijn op verschillende projecten. Voornamelijk gaat het om outbound projecten en zit je de hele dag calls te maken. Je inzetbaarheid wordt aangepast aan jouw rooster of mogelijkheden om te werken. In deze functie bel je niet voor goede doelen en hoef je geen producten te verkopen maar een afspraak in te plannen voor adviseurs. Woon niet je in Tilburg, geen probleem er zijn reiskosten vergoedingen en het is op loopafstand van het station.


Wat wij bieden

  • Salaris vanaf 22 jaar en ouder is € 9,84 exclusief bonussen
  • Per week betaald
  • Werken in een gezellig en leuk informeel team
  • Altijd begeleiding van een supervisor
  • Werk voor een langere periode.

Wat wij vragen

  • Voor onbepaalde tijd beschikbaar (vakantiewerk, bijbaan, fulltime of parttime)
  • Beschikbaar in de middag, eventueel zaterdag en in de avond, dit allemaal wel in overleg.
  • Ervaring in de sales of als callcenter medewerker is mooi meegenomen!Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers heeft verschillende projecten waarvoor je kunt gaan bellen maar je belt voornamelijk voor het inplannen van afspraken naar warme leads. Het is een informele kleine organisatie waarbij de sfeer ontzettend goed is. Er is daar volop begeleiding, elke week een gezellige borrel en er zijn mogelijkheden tot door te groeien maar ook zeker een goede optie om naast je studie als bijbaan hier te werken.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving voor deze functie. Het eerste- en/of tweede gesprek zal dan ook met WerkTalent Tilburg zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er de klik? Dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever!

Wil je meer informatie over de vacature of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail ( pieterkuijpens@werktalent.com ) of app: 06–13996027 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent