Bezorger / Koerier versproducten

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2000,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Als bezorgen / koerier ga je versproducten bezorgen bij slagerijen, groentewinkels, kaaswinkels, horeca en kleinere supermarkten. Je bent het visitekaartje van de organisatie en je brengt de klanten graag een glimlach op het gezicht. Tevens ben je verantwoordelijk voor het aanprijzen en onder de aandacht brengen van nieuwe producten. 

Je zal zo veel mogelijk ingezet worden op vaste routes dus je krijgt de kans om een band op te bouwen met de afnemers. Er word gereden met kleine bakwagens tot 8,6 ton waar je op mag rijden met een B rijbewijs.

Wat wij bieden

Je bent in het weekend vrij
Je bent uiterlijk om 18:00 uur klaar
Je salaris bedraagt +/- € 2000 bruto o.b.v. 40 uur per week
Je krijgt de mogelijkheid om een contract voor onbepaalde tijd te verdienen.

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 
Je bent klantvriendelijk 
Je bent een kei in sturen, schakelen en je weet ook basis onderhoud aan de wagen toe te passen (banden oppompen, wassen, olie bijvullen)
Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vers groothandel waar klantvriendelijkheid en passie voor de producten centraal staan. Ze zijn gevestigd in de regio Leiden. Ze verzorgen zowel logistiek als transport voor hun afnemers.

Solliciteren

Is dit nou echt de jouw ding en zijn wij opzoek naar jou? Solliciteer dan op deze functie! Vragen of meer informatie? Mailen, bellen of WhatsAppen kan naar Maikel van der Sloot! E-mail: maikelvandersloot@werktalent.com || Tel. : 06-53933995 of 071-3030150

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent