Zoek jij een kans in de techniek? Gezocht: metaalverwerker!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 250,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Beeld je even in: een machine produceert allerlei verschillende aluminium producten (van klein tot groot en geen enkel onderdeel is hetzelfde). Deze haal je uit de mal, je controleert ze, haalt eventuele braampjes eraf en zorgt dat ze op correcte wijze op een pallet terecht komen. Tijdens dit werk sta je, zit je, help je de operator, bedien je de bovenloopkraan, doe je kwaliteitscontrole en sorteer je maatwerk producten: hoe afwissend wil je het hebben?! Doorgroeimogelijkheden zijn er volop!
 

Wat wij bieden

Je hebt uitzicht op een fulltime vaste baan, kunt doorgroeien en werkt binnen een hecht team met korte lijntjes en geen strakke functieprofielen. Er is structureel veel werk dus je kunt (als je wilt) extra bijverdienen door in de avonden of in het weekend te werken. Het salaris bedraagt maximaal € 2.500,- bruto per maand.
 

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van minimaal LTS/Vmbo niveau en bent enigszins technisch onderlegd. Dit kan zijn op basis van opleiding, ervaring of hobby. Belangrijk is dat je loyaal bent, flexibel (als het even druk is kan er soms in verschoven diensten worden gewerkt) en netjes overkomt. Verder kom je uit de buurt van Waalwijk, Oosterhout, Gorinchem of Breda.
 

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het vervaardigen van aluminium producten. Deze zijn allemaal klant specifiek en series komen daardoor niet voor. De productiehal is nieuw, opgeruimd, schoon en het is er aangenaam en stil werken (er wordt bijvoorbeeld niet gelast, gestanst en nauwelijks geslepen). De sfeer is gemoedelijk en men vormt een hecht team. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines (lasersnijders, 2d printers en plasmasnijders). Er wordt nu druk gezocht naar goede, vaste medewerkers.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent