Bediener / operator lasermachine, UNIEK bedrijf

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 2700,- per maand
Direct naar:
Niet zomaar een functie als operator. Een allround functie, veel vrijheid, geen nummertje en prettige werken in dagdienst!

Over de functie

Wie zegt dat je diploma's nodig hebt voor een leuke baan als machine operator!? In deze fantastische dagdienst functie is geen dag hetzelfde. Je werkt binnen een informeel, jong team onder een directeur van nog geen 30 jaar oud! Deze directeur heeft een bijzonder visie op personeel, het gaat hier om wie je bent en het belangrijkste is dat je samen met hem en het team wilt groeien!

De functie: binnen een gloednieuwe hal met de modernste machines werk je aan kleine series en enkelstuks. Je bent verantwoordelijk voor de lasermachine. Dit betekent dat je hem (met de heftruck) bevoorraadt, instelt, afstelt, bedient en de kwaliteit beoordeelt. Daarnaast onderhoudt je de machine waar nodig.

Wat wij bieden

Een klein, hecht team, vast contract, fulltime baan, veel ontwikkelmogelijkheden en de beste baas ter wereld!;).

Wat wij vragen

Een diploma is niet nodig. Er zijn maar 3 keiharde eisen: je woont op maximaal 40minuten rijden vanaf Geertruidenberg (bijvoorbeeld Breda, Gorinchem, Tilburg, Waalwijk), je hebt ervaring met een heftruck en je bent technisch onderlegd.

Over het bedrijf

Onze klant is zonder twijfel één van de leukste bedrijven om voor te werken! Aan het roer staat een jonge directeur met een unieke en eigenwijze visie! Vergeet even het standaard beeld van een metaalbedrijf, hier gaat alles anders! Diploma's tellen hier niet, persoonlijkheid wel!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent